Dzisiaj ogladalem ten tv w nnet, niecale 3300 plus 300 zl rabatu na zakupy w sklepie po okolo 2 tygodniach przy zakupie za minimum 2krotnosc rabatu... Promocja po uju no chyba ze planujemy jeszcze jakis zakup i trafi nam sie to akurat w tym sklepie w dobrej cenie... Tv na trailerze z filmu sniper z ustawieniami AMP na plynny wypadl na tle innych tv bardzo dobrze (porownywalem z tv 60hz zeby zobaczyc roznice: panas dxu601, samsung k5600, philips 6101, jakis lg nie pamietam modelu ale wszystko w okolicy 3tysiecy) lepiej zagral tylko sony chyba w808 albo w809 nie pamietam dokladnie. Mysle ze w tej cenie nie dostaniemy lepszego tv55- 60cali z obecnie dostepnych, pytanie tylko dlaczego promocje sa tak skonstruowane... Jak poszedlem do me zaroponowali mi taka sama promocje - gość otworzyl przy mnie strone z nnet, przeczytal co tam daja i powiedzial ze moga zrobic cos na wzor tego co w nnet... Acha Pan ktory polecal mi tv60hz twierdzac ze zagraja lepiej jak model samsunga z 2015 roku byl pracownikiem me. Co do podswietlenia w sklepie biel byla czysta a czern przyzwoita - ale takie rzeczy to raczej powinno sie sprawdzic w domu a nie na tle jarzeniowek...
Wysłane z mojego m3 note przy użyciu Tapatalka