relakzstyle
New member
mam premiumbox+ (taki biały + czarny dysk 500gb) Nie wiem jak wygląda z naziemnej nie sprawdzałem ale postaram się również to zweryfikować o ile trafie mecz na na ziemnej 
sprawdzę dziękuje. Masz ten TV ? u Ciebie mecze są fajne ostre i nie ma problemów z "skakaniem , smużeniem" piłki ?
Dziękuje. A czy mógłbym prosić Cię o przesłanie np. przez PV twoich ustawień eksperckich od podswietlenia aż do dołu ? przeproaszam ale naprawde jestem rozczarowany cięzko pracowałem na te pieniądze a samsung jako firma mnie olewa i zwala na złe ustawienia :/ podepnędziś HDMI 2.0 i poszperam tak jak mi poradziliście wtedy dam znać.
PS4 podlacz bezposrednio do TV bo amplituner nie posiada zapewne HDMI 2.0
Dzwiek podaj optykiem z konsoli do amplitunera albo kanalem zwrotnym, osobiscie polecam optykiem bo jest glosniej niz przez hdmi.
Sorki za moja pisownie ale psze z linux mint bez polskich znakow.
Kupiłem bezpośrednio w samsung store obraz podświetlenie doskonale 48 m gwarancji
Była jakaś promocja? Wszędzie widzę okres 24 miesiące.
Tak, cenowa i dodatkowe 24 miesiące chłopaki z samsung store zarejestrowali produkt bodajże samsung guard czy coś takiego ... omijam zawsze mm Saturn o AGD bo to pośrednicy
Co to znaczy pośrednicy...
Akurat Samsung Brand Store to po prostu MatrixMedia, więc też jakby pośrednikchyba tylko kupno ze sklepu internetowego samsung.pl to tzw. "kupno u producenta"
a S Guard można dokupić w serwisach samsunga i jest tożsame z gwarancją producenta. Fajnie, że dawali je za darmo przy okazji zakupu, to miły gest.