TOP 10 na Polskę masz w 11 rzędzie przy przewijaniu a dół( przynajmniej u mnie)
Witajcie może ktoś pomoże ? Łącze tableta tab a z mu7002 żeby wyświetlić obraz połączenie po wi fii i pojawia się tzw. pikseloza co jakiś czas czy to podczas oglądania meczu czy filmu. Rada supportu aktualizacja oczywiście wykonana dwa razy problem się pojawia niekiedy sporadycznie niekiedy często. Czy byłby ktoś w stamie pomoc dobra radą ?
Witam posiadam UE55MU7002 i telewizor posiada matryce 120 hz, posiada hdmi 2.0 to dlaczego nie mozna ustawiać w xbox one s rozdzielczości 1440p czy nawet 1080p przy 120hz. Telewizor dostanie jakąś aktualizacje ?
Wyszła nowa aktualizacja o numerze 1290.3. Czy wiadomo jakie zmiany wprowadza?
Zaktualizowałeś? Od kilku tygodni mój TV traci połączenie z internetem i musze co jakiś czas na nowo włączać TV, żeby się połączył.
Nie nie aktualizowałem jeszcze TV
To teraz napisz mi czy masz dodatkową antenę ustawioną [ naziemna] na odpowiedni kanał, coś w ustawieniach TV trzeba pogrzebać, bo u mnie nic nie wyszukuje z nadajnika Katowice/Kosztowy z kanału 27 i 38. Jestem podpięty do anteny zbiorczej w bloku i teraz nie wiem czy to wina TV czy anteny, czy trzeba dodatkowo ustawić na te kanały antenę.Witam, tak. TVP 4k odbiera bez problemów - zarówno z naziemnej, jak też i z satelity (PC+).