Ale reset czego telewizora/telewizorów, smartfona, routera? Wszystkiego?Juz wszystko dziala....potrzebny byl reset i powrot do fabryki������
Rozmawiałem z pracownikiem Samsung Brand Store o modelach 7002 i Q6f, oba w rozmiarze 65. Testowałem na różnych materiałach i powiem Ci, że nie warto dopłacać. Sam pracownik (widać było, że "ogarnięty" w temacie) powiedział, że "to taka zapchaj dziura między modelami 7002, 8002 a Q7 i osobiście by nie dopłacał". Rzeczywiście, Q7 to już inna bajka.
Akurat 55 cali mnie interesuje 65 cali za dużyTak, widoczna różnica jest dopiero od modelu Q7. Różnica w cenie też zauważalna7002 za 5400 a Q7 za 9
w 65 calach oczywiście. Zobacz czy są jakieś brand story we Wrocławiu. Plusem zakupu w takich miejscach jest to, że możesz "ugrać" 5 lat gwarancji
![]()
Decyzje musisz podjąć samJa uważam, że nie warto. Na początku miałem KS7000 za 8200 i po awarii stwierdziłem, że nie będę już wydawał tyle na TV
Teraz mam 7002 i jestem bardzo zadowolony.
Dla mnie Tizen też jest superJestem przekonany, że wybierając 7002 będziesz zadowolony a za "zaoszczędzoną" kasę można kupić np soundbara fajnego
![]()