Nie właśnie rozmawiałem ze sprzedawcą że jak będę brać za pieniądze to dodatkowo przekaże mi kartę podarunkową na 150 zł.
Tyle że mi się nie chce wierzyć że zwracają pieniądze...
... kartę podarunkową do wykorzystania tylko w tej sieci
No a te 55 cali no też mi leży żeby się skusić na nie.
Jeśli kupujesz za gotówkę to szukałbym nawet w necie sklepu, gdzie 55" jest w zbliżonej cenie tej 50" w Media Expert.
Przypomnę Media Expert 2999 - 50", najtańsza oferta w sieci 2649 - 50", RTV Euro Agd - 2799 - 50" (transport gratis i 200 zł w kieszeni). Najtańsza oferta w sieci 3289 - 55".
Niektóre sklepy w necie mają możliwość odbioru osobistego, ale wtedy z reguły nie masz możliwości zwrotu. Kupując w sklepie internetowym masz prawo do zwrotu bez podania przyczyny. Wiem jest z tym mały problem, trzeba zamówić kuriera itd., ale w sumie warto stracić 30-40 zł za wysyłkę niż pluć sobie w brodę, po kupnie w sklepie bez możliwości zwrotu.
A gdzie sprawdzić z którego roku i miesiąca produkcja ??
Numer seryjny na naklejce z tyłu TV znak 8 i 9. 8-rok produkcji,9-miesiąc. Przykładowo F5 oznacza 2014 maj, G1-2015 styczeń.
A jeśli chodzi o ubezpieczenie to tak sobie myślę że te telewizory nowe za długo nie działają i jak mi padnie po 2 latach.... to czy nie warto brać ubezpieczenia.
Pozdrawiam
Tak jak pisałem wcześniej, to twoje pieniądze twój wybór. Zapytaj się czy te ubezpieczenie działa przez całe pięć lat czy zaczyna działać dopiero po zakończeniu gwarancji producenta czyli po dwóch latach.
Jeśli jednak chcesz te dodatkowe ubezpieczenie, to sprawdź tą ofertę:
UE50H6400 3D 400Hz w Morele.net
Całość 3311 + plus koszt wysyłki, Media Expert 3719, prawie czterysta złotych w kieszeni

k: , można wydać np. na soundbar

.