dts przetestowany i działa
coś takiego ?? za słaby??
TD-W8901G - Witamy na stronie TP-LINK
TV ma wbudowaną normalną kartę bezprzewodową. TV i komputer łączysz do rutera przewodem lub bezprzewodowo i będziesz mógł odtwarzacz media przez DLNA.Czy w tym telewizorze jest normalny nadajnik WIFI? bo słyszałem coś takiego, że żeby przesyłać np film w HD muszę podłączyć swój touter do telewizora, bo jesli będzie podłączony do komputera to telewizor go nie wyszuka, to prawda?
wifi nie jest najlepszą metodą na streaming mediów przez DLNA, ale jak chcesz to musisz posiadać router IEEE 802.11n, mieć mało sieci na 2,4GHz lub 2 zakresowy.i jak tu z Wami rozmawiać? pytam o WIFI a proponujecie mi kabel...
IEEE 802.11g - realny transfer ~2,5MB/s. Zakłócenia, przeszkody, odległość i prędkość radykalnie się zmniejsza.U mnie np. nie da sie oglądać filmu hd przesyłanego z kompa przez WIFI ponieważ co 5s telewizor zawiesza się i "ładuje" (...) coś takiego ?? za słaby?? TD-W8901G
Tak odpala, zarówno z jednego usb na których producent napisał dedykacje do dysku Hdd jak i z drugiego portu.A odpala ten tv filmy z dysku np. 2,5" bez zew. zasilania?