Co dokładnie daje opcja LED MOTION PLUS?
Witam,
Mam pytanie o klawiature bezprzewodowa / z mysza lub tochpadem/ na usb do tego modelu tv.
Np Logitech mk 220 lub mk 400.
Czy ktos stosowal i czy dziala ?
Pozdrawiam
witam zakupilem wczoraj tv samsung ue 40 es6100 masm problem z przegladarka po jakims czasie na youtube minuta dwie zalezy wyskakuje komunikat ' ostatnia sesja przegladarki zakonczyla sie z powodu braku pamieci lub innego powodu' jest to generalnie uciazliwe nie da sie nic obejrzec. uciazliwa rzecza tez jest toi ze mam klawiature logitech model k 400 i gdy chce cos napisac pojawia sie na ekranie druga klawiatura i wtedy juz obraz PIP w podgladzie znika, pozatym nie dziala enter i dodanie postu na facebooku jest nie mozliwe. moze ktos wie jak rozwiazac te problemy z przegladarka i klawiatura?
mam to samo za malo pamieci itd itp, ten tv zawiodl mnie totalnie a na forum nic nie pisali, a wrecz zachwalali ze dobry ze super. oprocz tego :
clouding (mam juz 2 ten sam i takie same chmury na ciemnym obrazie)
szajsung ...
Klikasz na instalator pobrany ze strony i pokazujesz mu pendrajwa - tyle. Robisz tak ? Sproboj formatowac pena w FAT32.
jeszcze pytanie mam z aktualizacja na stronie pojawil sie nowy soft z 1.11.2012 T-MST10PDEUC-1029.0 ale gdy wgrywam na pena przy aktualizacji nie widzi plikow w tv nie mozna pobrac pisze ze nie ma aktualizacji byc moze wgranie nowego softa by pomoglo tylko jak skoro nie widzi?
czy po tej aktualizacji przeglądarka obsługuje Flash? czekam z niecierpliwością aż mi weeb.tv ruszy ;/
koledzy jak wgraliscie ta aktualizacje 1.11.2012 T-MST10PDEUC-1029.0 bo przez pomoc techniczna nie idzie pisze ze nie ma aktualizacji!