Kolego napiszę moje odczucia co do tego tv.
Podświetlenie równomierne jak cholera ja u siebie nie mam żadnych chmurek, telewizor gruby ale ramka tak zrobiona że tego w ogóle nie widać chyba że wsadzisz głowę między tv a ścianę. Kolory po ustawieniu bardzo fajne, czarny smoła i to nie ściema a faktycznie bardzo dobry. Ustawień bardzo dużo, wszystko działa jak trzeba. Właśnie piszę kilka zdań i oglądam mecz naszych i po prostu rewelacja

Co do przycinek nie wiem jak u innych u mnie M+ ustawiony na płynny i na meczu wszystko ok, przycinek nie ma. Na filmach również sprawdzałem i jest ok. Brak smart tv nie problem, ja od tv oczekuję tylko obrazu reszta to badziew dla mnie w ogóle nieprzydatny. Tv podłączony pod odtwarzacz multimedialny PBO i wszystko działa rewelacyjnie. Po odpaleniu Avatara szczena na podłodze choć oglądałem wcześniej na tv HD-ready. Inne filmy również bajka

. 3D działa rewelacyjnie, miałem obawy co do migotania i bólu głowy ale nic z moich obaw się nie sprawdziło. Mam porównanie do techniki pasywnej do której byłem bardziej przekonany ponieważ ojciec posiada tv z 3D pasywnym. Muszę przyznać że jednak obraz lepszy na aktywnym 3D i różnica jest widoczna. Porównywałem te same filmy.
Matryca błyszcząca prawie jak lustro, ramka wokół cieniutka, co prawda nie taka jak w wyższych modelach ale naprawdę tu wygląda to bardzo fajnie.
Byłbym zapomniał mam ten model w wersji 46 cali, oprogramowanie najnowesze

W pudle dwie pary okularów aktywnych.