Ok...tylko ja piszę***bo mam to u siebie. Oglądam, głównie jeśli chodzi o sport, F1 - nie mam problemów, które opisano wyżej, zaś w przypadku serii H, również sprawdzałem ten sam problem, czyli clouding/dse/banding i tutaj nawet bez testow widziałem. Wiem, że dużo zależy od samej sztuki, ale wychodzi tutaj raczej powtarzalność produkcji skoro w dwóch różnych sieciach widziałem to samo. Modeli 55 nie komentuję, nie wiem czy ma dokładnie to samo co modele 48. W kwestii sygnału, meczy, kablówek - pixeloza często zależy od samej kompresji sygnalu, stąd tego też nie biorę za wyznacznik. BR...duży bitrate już tak.
Skoro mowa o podświetlaniu Samsunga - informację***podawali forumowicze konkurencji z manu serwisowego, gdzie rzeczone V oznaczało edge-led'a, z tego co pamiętam, to po dwóch stronach, a nie jednej.
Na marginesie - jeśli osoba, która informowała o tym była w błędzie (rzeczona grubość odbiornika, o czym sam pisałem) tak wypada jedynie uśmiechnąć sie z racji...cloudingu w, niech będzie, direct-ledzie, o czym poczytać można bez problemów.
Skoro mowa o podświetlaniu Samsunga - informację***podawali forumowicze konkurencji z manu serwisowego, gdzie rzeczone V oznaczało edge-led'a, z tego co pamiętam, to po dwóch stronach, a nie jednej.
Na marginesie - jeśli osoba, która informowała o tym była w błędzie (rzeczona grubość odbiornika, o czym sam pisałem) tak wypada jedynie uśmiechnąć sie z racji...cloudingu w, niech będzie, direct-ledzie, o czym poczytać można bez problemów.
Ostatnia edycja: