A w jakim celu dodano IPLA EXTRA -tylko dla materiału w 720p i wyświetlania bez reklam ??
To już było bez aktualizacji dostępne..a brak jest najciekawszych dodatków dostępnych na
Windows lub Androida>>>różnych programów tv gratis a to samo dotyczy ..niestety braku
pakietu IPLA SPORT z wszystkimi interesującymi kanałami sportowymi
W sumie niewiele wnosząca zmiana dla Smart TV
A czy ten nowy soft daje jakieś zauważalne zmiany?Ja mam UE46D6500 i pobrało online wcześniej niż na stronie zamieścili.
Dziwna sprawa może to jest związane jeszcze z czymś innym . Po mimo mam ustawiony sprawdzanie update nie udało się on line .Ja mam UE46D6500 i pobrało online wcześniej niż na stronie zamieścili.
A czy ten nowy soft daje jakieś zauważalne zmiany?
No właśnie. Wykupiłem pakiet ipla extra, żeby po oglądać dodatkowe kanały (biznes, superstacja i kilka innych) na moim tv i okazuje się, że nie można. Po kontakcie z iplą poinformowali łaskawie, że tylko tv z najnowszej serii mogą usługę w pełni wykorzystać. Szkoda, pozostał komputer.
Nareszcie, u mnie na ipli pojawiła się nowa zakładka TV online umożliwiająca oglądanie kanałów telewizyjnych z wykupionego pakietu.
Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Mam D6750 i IPLA działa. Polsat Sport, Superstacja, Polsat News i inne.
Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Mam D6750 i IPLA działa. Polsat Sport, Superstacja, Polsat News i inne.
W ostatniej wersji oprogramowania pojawiła się funkcja sprawdzania i naprawiania uszkodzonej partycji dysku do nagrywania programów TV.Ja u siebie nic nie zauważyłem
Witam,
Mam taki mały problem w UE37D6500, czasami przy wyświetlaniu ciemnych postaci (czarnych) pojawia się dookoła nich czerwona obwódka :/ co to może być ?
Dodatkowo występuje w moim modelu lekkie smużenie np w górnym rogu rozmywa się logo kanału podczas scen dynamicznych, coś można na to zaradzić??