Wgrałem narazie co zauważyłem to po kliknięciu na pilocie na Tools czyli narzędzia doszła opcja SRS TS HD czyli SRS TruSurround HD, jest też to w stawieniach dzwiękowych. Można tam też znaleźć SRS TruDialog i Equalizer. Tak naprawdę nie wiem czy to było wcześniej bo i tak zawsze używałem kina domowego więc nie miałem czego tu szukać. Zmiana Dzwięku jest duża i chyba na lepsze
Zresetowały mi się chyba także wszystkie ustawienia, obraz który leci przez HDMI z komputera jest krzywo(ucina z każdej strony po troszku ;x) i przycina ale może da się to ustawić.
ps. Mój tv to 6750 jbc.
ps2. jak coś znajde to dopisze zara
EDIT: zastanawiam się czy to ze mi ucieło obraz to nie przez to ze wczesniej bawiłem się ustawieniami nvidii do telewizora na kompie. Przycinanie znikło bo był wyłączony tryb gry. Ale nie umiem sobie poradzic z tą rodzielczoscią.
Nie podoba mi się to. Do tego wydaje mi się ze pogorszyła się jakość przez HDMI. Nie wiem czy to wina nowych sterowników nvidii czy tej aktualizacji ;x
EDIT2: W smarcie aktalizuje sie empik school, Berliner costam, finanse i tweeter.
EDIT3: Znalazłem Regulacje obrazu
Już jest git. Przy okazji. Nie wiem czy nie przybyło ustawień zaawansowanych obrazu, mam takie: Tonacja czerni,Kontrad dynamiczny, Głebia czerni,gamma,Wzorce, Tylko tryb RGB, Przestrzen kolorów, Balans bieli, Balans bieli -- 10p, Odcień skóry, Uwydatnienie krawędzi, Oświetlenie dynamiczne, xvYCC i LED Motion Plus.
Pozdro