Jak to zrobić, żeby wymieszać cyfrę z analogiem? Bo wcześniej się pytałem i padła odpowiedź, że nie można... Co też i mi się wydaje.Co do często pojawiających się pytań:
1. Można wymieszać analogowe i cyfrowe kanały "z powietrza", natomiast nie można wymieszać powietrza z satelitą ew. kablówką.
Pany juz kiedys pisałem przerabiał ktos wygaszacz ekranu do naszego TV np palacy sie kominek czy idzie cos takiego wgrac
Ale w ramach tej listy nie da się wymieszać cyfry z analogiem w taki sposób:Przecież istnieje w liście pozycja wszystkie i tam masz kanały analogowe i cyfrowe ale naziemne.
Oczywiście inaczej się nie da.
A robiłeś to kiedyś fizycznie, czy tylko się na instrukcji opierasz?W na liście pozycji "Wszystkie" można mieszać analogowe i cyfrowe, tylko naziemmne.
Warto czasem choć przejrzeć instrukcje (i znaleźć w niej błędy )
dzieki dzieki mam kominek odrazu cieplejScignij sobie aplikacj Mood Lights na Samsung Apps w Smart Hub
czy Samsung UE46D6500 będzie działał z pendrive USB 3.0 ??
Na pewno telewizor nie obsługuje USB 3.0
Mogą być problemy sprzętowe, które zależą czy telewizor wykryje pendrive jako USB 2.0
Na pewno telewizor nie obsługuje USB 3.0
Mogą być problemy sprzętowe, które zależą czy telewizor wykryje pendrive jako USB 2.0