Tak, za każdym razem włączam dla pewności okulary. Jak mi się lekko przyciemni obraz w okularach to wiem, że na pewno mam 3D.Z 40D7000![]()
Na niektórych TV jest tak że mimo tego że włączysz 3D wcale się owo 3D nie załącza. Dlatego chciałem żebyś sprawdził w okularach
no, ipla mi się dziś zaktualizowała i zostałem uszczęśliwiony reklamami przed serialem. Szkoda gadać![]()
Na tym prawym wygląda tak jakby nie był włączony tryb 3D. Obraz przypomina normalne 2D, nie widać przesunięcia (nałożenia się dwóch obrazów). Skąd taka różnica? Czy po założeniu okularów głębie (efekty trójwymiarowości są podobne) ?tak to wygląda 46D6510 vs 46D7000 <- oglądnij sobie
Witam!!! Do tv UE40D6500 mam podłączony za pomocą kabla hdmi dekoder multimedia. Czy mogę w jakiś sposób spowodować aby tv widział kanały cyfrowe z dekodera w ten sposób aby można było nimi zarządzać za pomocą tv a nie tylko i wyłącznie za pomocą dekodera multimedia? Nie działa mi przewodnik, nagrywanie czy też inne funkcje telewizora.
Chodziło mi o to czy porównania dokonałeś przy jednakowych warunkach tzn głębia 3D ustawiona była w obu przypadkach na taką samą wartość? Jak u siebie zjadę głębią na 1 (bo 0 nie mogę ustawić) to menu jest ostre jak brzytwa i ma taką samą rozdzielczość jak w 2Dwłącz 3D ale głębie ustaw na 0 wtedy zobaczysz że obraz w 3D ma mniejszą rozdzielczość. Na D7000 mimo włączonego trybu 3D menu ekranowe się nie rozjeżdża
A ja dałem ponad 6tyshttps://sontel.pl/telewizory-3d/1325-samsung-ue55d6500-8295770184463.html
Mega promocja,albo błąd-nic tylko brać![]()
A ja dałem ponad 6tysalbo cena bez vat-u