Właśnie jestem po wymianie telewizora d6500 na d7000 BEZ DOPŁATY. Przyjachali Panowie z Samsunga zabrali stary telewizor nowy d 7000 podłaczyli sprawdzili czy wszystko działa i to wszystko grzecznie podziękowali i przeprosili za kłopot z telewizorem d 6500. Do tego 2 pary okularów 3d. Miesięczna walka z Samsungiem opłaciła się.
Mam pytanie, jesli nie jest to tajemnica Poliszynela, kiedy kupiles swoj tv (ktory miesiac)? i ile za niego zaplaciles?, mysle ze to wazne pytanie, bo zwrot kasy mnie nie urzadza, a mysle ze tak u mnie (cena 3100) ewentualnie zechcieliby zrobic, z drugiej strony taktyka swietna, taka jak powinna byc, walka nie w sklepie a bezposrednio w samsungu, brawo, jak to mowia wywalaja cie drzwiami, wchodzisz oknem... hm sam nad tym pomysle (choc cierpliwosc to rzecz swieta)

Zaczyna mi sie to wszystko podobac, bo sprawa nabiera klimatu, zreszta tak jak przypuszczalem (zaczeli od wciskania blu ray, pelna przewidywalnosc, szczerze to nawet sie lekko usmiechlem jak wybuchla ta akcja z 3d), wiele osob na pewno wie o co mi chodzi

Mimo wszystko gratulacje i oby tak dalej