panowie mam problem bo w smart tv nie pokazuje ikonek w zakładce samsung apps obojętnie czy sięzaloguję czy nie -jest puste okienko nawet jak wejde w samsung apss to sa programy ale nie ma nad nimi ikonek? wie ktoś o co chodzi
panowie mam problem bo w smart tv nie pokazuje ikonek w zakładce samsung apps obojętnie czy sięzaloguję czy nie -jest puste okienko nawet jak wejde w samsung apss to sa programy ale nie ma nad nimi ikonek? wie ktoś o co chodzi
Ja mam konkretne pytanie . Mam wersje softu 1018 czy warto przechodzic na 1021 ? Niby wszystko dziala ale pytam sie czy nie "usprawnili" czegos lub nie pojawily sie nowe bledy ? Bo nawet nie trzeba z pena bo oficjalnie mozna z serwera sciagnac .
Ale z nowym softem nie działa "witamina" pozwalająca np. odszyfrować nagrane programy.mam ten soft 1021 i powiem ci szczerze ze zadnych zmian dla oka nie ma
Kiedy Samsung wprowadzi HbbTV w modelach D z 2011 roku? Sony już wprowadziło link
Szanowny Kliencie
W imieniu firmy Samsung, serdecznie dziękujemy za kontakt.
W odpowiedzi na zgłoszenie pragniemy poinformować:
Z ostatnich informacji, które otrzymaliśmy wynika,
iż aplikacja HbbTV nie będzie aktywna w odbiornikach telewizyjnych serii D.
Dostępne one są dla wybranych modeli serii E. Taka sytuacja nie ulegnie zmianie.
Ile pamięci masz już zajęte pod aplikacje Samsunga ?? Sprawdź w ustawieniach![]()
wybacz, ale to raczej tak nie działa.
Ile pamięci masz już zajęte pod aplikacje Samsunga ?? Sprawdź w ustawieniach![]()
Wszystko pozostaje bez zmian tylko nie mogę wgrać gotowej listy kanałów z netu. Pojawia się błąd że nie ten kraj. Mam ustwione na Szwajcarię i w liście kanałów jak otworzę ja na komputerze pojawia się zamiast POL - CHE. Listę i tak układam "pod siebie" więc nie jest to jakaś trudność.
Pobierz i zainstaluj ruSamsungTVComunicator
Uruchom telewizor w trybie normalnym,
W telewizorze aktywuj opcje zdalnego sterowania (MENU --> SYSTEM --> AKTYWACJA ZDALNEGO STEROWANIA)
Uruchom program ruSamsungTVComunicator (powinien automatycznie wykryć telewizor
potwierdź zdalne sterowanie (po pojawieniu się okna na ekranie naciskamy ENTER na pilocie)
Wyłącz program ruSamsungTVComunicator i wyłącz telewizor
Włącz telewizor w trybie serwisowym (naciskając kolejno: INFO MENU MUTE POWER) i Zaczekaj kilka chwil na uruchomienie telewizora i pojawienie się menu.
>ruSamsungTVComunicator naciśnij Factory (zniknie menu serwisowe).
ruSamsungTVComunicator naciśnij 3speed (pojawi się menu serwisowe z ukrytymi opcjami).
Wchodzimy w Options i w Local Set, tam zmieniamy EU na EU_GER. Wyłączamy telewizor. Po ponownym włączeniu w Menu - System dochodzi nam zakładka Kanał z danymi i to Włączamy. Teraz na kanałach nadających HbbTV będzie można uruchomić ten serwis czerwonym przyciskiem A.