Jeśli posiadasz kartę AMD z wyjściem HDMI to wystarczy w panelu sterowania dźwięku w opcjach "odtwarzanie" ustawić domyślny dziwek jako AMD HDMI Output jak tak zrobisz dziwek masz wysyłany po HDMI z karty graficznej.
PS nie wiem jak jest w kartach nvidia
Spróbuj na innym kablu HDMI
Dopiero specyfikacja Androida 4.2 JB przewiduje taką możliwość. Ale czy GS3 dostanie aktualizację...Czy mozna przesylac bezprzewodowo obraz ze smartfona Samsung Galaxy S3 na TV ? Nie tylko foto i video, ale caly aktualnie wyswietlany obraz.
Mam problem z odczytem zdjec z dysku hdd . Probowalem dac fotki w rozne foldery ( oczywiscie jak najmniej ) i tv czesc czyta a druga czesc "nie ma dostepu" . Chcialem inaczej ulozyc to na tv pokazuje poprzedni stan folderow niz faktycznie na dysku jest . Ma ktos jakis sposob ? Bo pliki wideo wszystkie czyta bez problemu.
bo chociażby kondensatory elektrolityczne kiedyś zalecano "formować" przykładając stopniowo coraz wyższe napięcie. .
Witajcie! Bardzo Was proszę sprawdźcie:
1. Czy po włączeniu zalogowanego YouTube, po przejściu na "MJ YOUTUBE" na momencik pokazują się okienka: "Subskrypcje" i "Moje playlisty", po czym znikają bezpowrotnie?
2. Czy też nie macie polskich liter za wyjątkiem "ł Ł"?
3. Czy ten sam film odtwarzany na PC po WiFi idzie płynnie, a na TV po kablu tnie się co kilka sekund?