A czy na tych sprzętach da się jednocześnie nagrywać i OGLĄDAĆ nagranie w dowolnie wybranym miejscu? Przewijać nagranie? Bo wydaje mi się, że tutaj może leżeć wyjaśnienie. Jeśli nie leży, to nie wiem, czemu w Samsungu postawili tak wysoko poprzeczkę. Przy czym pewnie i tak na części "odrzuconych" sprzętów dałoby się nagrywać, mimo oblania testu wydajności.Fajnie, tylko ze dekodery wiva tez nagrtywaja w 1080p i na najtanszym pendrivie to robia. Fergusony równiez.. Tośka za 1500-1800pln TV tez w FHD nagrywa na "byle czym".. no nic.. trudno sie mowi heh..
Gdzie masz chociaż minutę materiału w full hd w telewizji gdzie wykorzystasz PVR?
Większość firm podaje że minimum do obsługi to 16gb. Ale u Samsunga potrzebne są jeszcze wysokie aprametry odczytu i zapisu.
Gdzie pytasz?
Na 16 GB to nagram 20minut materiału HD tylko, bez TimeShiftu.
Nikt nie projektował odbiornika do tak mało wydajnych urządzeń jak pendrajwy.
W Korei nie bawią się z takimi nośnikami
Bez przesady ....są już u nas SuperSonic Magnum >>128 GB
Cały czas mówimy o najtańszym pendrajwie, prawda?
Nie musi. Cokolwiek po wifi
Nokia E7, jeśli tak to może podpowiesz jakie oprogramowanie? Oczywiście to nie ma androida.
A jakżeby inaczej ?? przy tej pojemności najtańszy na rynku..gdy go kupowałem
A jak się chce mieć poręczny i wydajny magazyn na nagrania>>> NIEODZOWNY
Czy mozna bez przewijania kontynuowac ogladanie filmu z HDD od momentu, w ktorym ostatnio skonczylismy ?
Posiadam twardy dysk o pojemności 500GB i uważam go za mały, a tu wyskakujesz z 128GB pendraiwem
I nie jest to podręczny magazyn, lecz związany na stałe kodem małżeńskim z telewizorem.
A tak przy okazji spytam, czy przechodzi test ten SuperSonic Magnum 128GB ?
Czy mozna bez przewijania kontynuowac ogladanie filmu z HDD od momentu, w ktorym ostatnio skonczylismy ?
Tak, nie ma z tym problemu
Ciekawe dlaczego nie działa ta funkcja na pendrivie?
Ciekawe dlaczego nie działa ta funkcja na pendrivie?
Moglbys napisac jak to dziala ?Tak, nie ma z tym problemu
Ogladalem jakis serial nagrany z TV i w polowie wylaczylem. Nastepnego dnia chcialem ogladac dalej, ale musialem przewijac i wyszukiwac czas, w ktorym skonczylem ogladac.
Jak wznowic ogladanie od poprzedniego razu ?