witam. czy można z dysku zewnętrznego odtworzyć filmy 3d sbs mkv, bo podobno tak, ale gdzieś czytałem że odtwarza maksymalnie filmy w rozdzielczości 1980x1020 ,a z tego co zauważyłem takie filmy występują w rozdzielczości 1920x1080.druga sprawa dotyczy formatu dysku z jakim ten telewizor współpracuje gdyż takie filmy ważą po ok 8gb a na przykład najpopularniejszy format fat32 bezbłędnie obsługuje maksymalnie pliki po 4gb. więc z jakimi formatami ten telewizor współpracuje.czy jest ktoś wstanie porównać jakość generowanego obrazu do led d7000/8000 bo nie wiem czy warto było by do niego doplacić. z góry dziękuje. pozdrawiam.
Spokojnie odtwarzam pliki mkv sbs z zewnętrznego dysku toshiba od najmniejszych rozmiarowo po np. AVATAR 3D który zajmuje ponad 16 gb,podobnie poprzez ALLSHARE ,też bez problemu.witam. czy można z dysku zewnętrznego odtworzyć filmy 3d sbs mkv, bo podobno tak, ale gdzieś czytałem że odtwarza maksymalnie filmy w rozdzielczości 1980x1020 ,a z tego co zauważyłem takie filmy występują w rozdzielczości 1920x1080.druga sprawa dotyczy formatu dysku z jakim ten telewizor współpracuje gdyż takie filmy ważą po ok 8gb a na przykład najpopularniejszy format fat32 bezbłędnie obsługuje maksymalnie pliki po 4gb. więc z jakimi formatami ten telewizor współpracuje.czy jest ktoś wstanie porównać jakość generowanego obrazu do led d7000/8000 bo nie wiem czy warto było by do niego doplacić. z góry dziękuje. pozdrawiam.
Czy ktoś ma może doświadczenie i wie jak uruchomić w tym modelu nagrywanie programów tv dzięki Personal Video Recorder Ready. Podobno jest wbudowany
Dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam
Witam! Jestem posiadaczem modelu C750 o kilku dni, czytam fora, ale nigdzie nie znalazlem informacji czy mozna w tym modelu przegladac strony, jesli tak to jak wgrac przegladarke, soft 3009.2