Panowie a pomożecie w takim porównianiu?
Samsung LE40C750 Vs UE40C6500.
Poza różnicami w podświetnieniu edge led, trybem 3d i PVR nie widzę (ja laik) znaczącej różnicy.
Uprzejmie proszę o rade w tym tak trudnym dla mnie momencie.
Powiem ci ze mam dokładnie taki sam dylemat...
Jakie masz ceny na te tv?
z mojej strony mogę ci jeszcze podpowiedzieć tyle:
w c6000 na minus podobno czasami wieczorem mleczne plamy przy ciemnych scenach tzw clouding; słabsze głośniki niz w c750 oraz porty hdmi z lewej strony z boku(dla mnie akurat to problem) bo tv na wieszaku przy scienie potrzebujesz już kabli hdmi np zgiętych pod kontem 90st.
w c750 masz pvr i time shift pytanie czy to wykorzystasz?? mysle ze raczej nie bo pewnie masz albo kablówkę albo jakaś cyfre/n.. filmy 3D - dużo czytałem, słuchałem opini innych i naoglądałem sie..
i teraz tak w necie znalazłem może chyba z 5 filmów mkv 3d sbs(trochę to mało) w tym 2 bajki i jeden o kosmosie... 3d dla mnie sosbiscie inne niż w kinie w tv masz głebie obrazu a w kinie obraz wychodzi do ciebie pytanie jak często będziesz oglądał te 5 moze do konca 2011 roku 10 filmów które znajdziesz na necie, pytanie czy 2011 roku będzie można liczyć na coś w telewizji-cokolwiek..
i pytanie o kase ja mam w sklepie upatrzony te dwa modele i jest 500 zł różnicy pomiedzy nimi (c750 droższy, ale + okularki)
moze ktoś sie dołączy do rozważań?