Samsung seria LE(xx) C650 - wszystkie wielkości (32C650 40C650...), wszystko o serii.

Seba21

New member
W sumie ostatnie działająca aktualizacja na C650 to T-VALDEUC_3017.1. Niby dla C650 na wsparciu Samsunga jest 3015, ale na stronie:

SamyGO • View topic - New Firmware T-VALDEUC_3017.1 ???

Wyczytałem, że można ją spokojnie z podanego linka zainstalować i nie ma problemu. Jedynie trzeba nazwać folder "T-VALDEUC" Trudno powiedzieć jakie są zmiany, bo changelogu nie publikują. Jedynie co widać to chyba zaktualizowali czy poprawili kodeki, bo teraz np. znowu można odtwarzać pliki mov - oczywiście wcześniej zmieniając rozszerzenie na avi, mp4, flv etc.

Jericho24

Member
Bez reklam
W sumie ostatnie działająca aktualizacja na C650 to T-VALDEUC_3017.1. Niby dla C650 na wsparciu Samsunga jest 3015, ale na stronie:

SamyGO • View topic - New Firmware T-VALDEUC_3017.1 ???

Wyczytałem, że można ją spokojnie z podanego linka zainstalować i nie ma problemu. Jedynie trzeba nazwać folder "T-VALDEUC" Trudno powiedzieć jakie są zmiany, bo changelogu nie publikują. Jedynie co widać to chyba zaktualizowali czy poprawili kodeki, bo teraz np. znowu można odtwarzać pliki mov - oczywiście wcześniej zmieniając rozszerzenie na avi, mp4, flv etc.

Mozesz zapytac sie samsunga kiedy bedzie na stronie PL.

Ale zeby bylo ciekawiej, to na anglojezycznej stronie szajsunga najnowszy soft to 3011.

Ostatnia edycja:

SATAn_

New member
Bez reklam
Samsung juz tak ma do Siebie. Zainstalowalem 3017.1, nic nowego nie widze w Menu itp. Zmiany zapewne w kodekach i jakas kosmetyka typu - blokada SamyGo etc.
Na chomiku ponizej - macie gotowca do wklejenia na pendrajva.

Ostatnia edycja:

Jericho24

Member
Bez reklam
Napisalem jakis tydzien temu do Iply o usterce.
26.06 - "Pana zgłoszenie zostało przekazane do działu programistycznego i obecnie pracujemy nad jego rozwiązaniem.
Jeżeli będziemy mieć jakieś dodatkowe pytania lub uda nam się rozwiązać zgłoszony problem, pozwolimy sobie przesłać do Pana kolejną wiadomość. "

I cisza.

rewaczek

New member
Ja pisałem do Samsunga to kaza mi reklamować tv jak tylko IPLA się zacina działajcie, zgłaszajcie problemy bo nas inaczej będą zlewac

kukizek

New member
Mam LEC650, czy jest możliwość ustawienia w telewizorze aby przy zmianie kanału pojawiała się informacja o tym co leci (chodzi mi o to jak się naciska przycisk info).

Adicek

New member
Witam mam problem z tym tv dzisiaj włączylem tv i po chwili stal sie ciemny obraz głos słychać a obrazu nie ma to samo z menu nic nie widac co może być tego powodem

Do góry