Powiem tak, musiałbyś mieć strasznego pecha, żeby trafić na pena który nie będzie współpracował z tym TV. Osobiście mam w domu 2 kingstony, 2 sandiski i 1 no-name, wszystkie działają. Ten który chcesz kupić jest produkowany przez dosyć dobrą firmę Good Ram, więc nie martw się na pewno będzie działał, a jego prędkości odczytu są wystarczające na filmy mkv w fullHD.Chiałem sie dowiedziec jak sie spisuje przy plikach 1080p mkv o pojemnosci np 12 GB, nie reklamuje ale może ktoś go używa tu na forum.
O cokolwiek chodzi - sprawdź w folderze SPAM (bezpośrednio na skrzynce i ew. w programie pocztowym)Witam
Zarejestrowałem 3 dni temu na stronie samsunga TV ale do tej pory nie dostałem żadnego meila potwierdzającego ani meila z linkiem do gratisów wie ktoś o co chodzi ?
wczoraj usuwałem z serwera pocztowego wszystkie wiadomości i nie zwróciłem uwagi być może usunąłem tego meila co w tej sytuacji zrobić ?O cokolwiek chodzi - sprawdź w folderze SPAM (bezpośrednio na skrzynce i ew. w programie pocztowym)
Witam
Zarejestrowałem 3 dni temu na stronie samsunga TV ale do tej pory nie dostałem żadnego meila potwierdzającego ani meila z linkiem do gratisów wie ktoś o co chodzi ?
Hehehe. czekaj, czekaj!
Św. Mikołaj osobiście wręczy ci list gratulacyjny od Samsunga w dniu 24 grudnia!
p.s. To był żart!
panie, a co dają?Witam
Darmowe gratisy o wartości ok 250zł * *panie, a co dają?
Chciałbym Pani/Panu osobiście podziękować za zakup produktu firmy Samsung oraz za dokonanie rejestracji na naszej stronie internetowej.
Jeżeli będzie Pani/Pan mieć dodatkowe pytania dotyczące obsługi urządzenia lub szukać informacji o innych produktach firmy Samsung, zapraszamy na naszą witrynę internetową SAMSUNG Poland - Main .
Dla wygody zamieściliśmy tam również adresy naszych innych serwisów internetowych, które mogą Panią/Pana zainteresować.
Jeszcze raz dziękuję za wybór firmy Samsung i mam nadzieję, że zostanie Pani/Pan naszym stałym Klientem.
Z poważaniem,
Choi Kyung Sik
Prezes i Dyrektor Generalny Samsung Electronics Polska.
* Ty czytasz posty które ludzie do ciebie piszą? Chyba nie, więc przeczytaj nr. #2531Dostałem meila z podziękowaniami za zakup ich produktu ale żadnego linka aktywacyjnego nie było
Witam.
Od kilku dni usiluje podlaczyc mojego Samsunga LEC650 do internetu i niestety bez rezultatu....
Kupilem modem/router Pentahram Cerberus ADSL Lite, podlaczylem kablem RJ11 do zrodla/gniazda Neostrady w scianie, a wyjscie z routera kablem RJ45 do TV.Wszedlem do ustawien sieci w menu TV i probowalem na poczatku ust. automatycznie.Potem probowalem ustawic siec recznie.Uzyskalem dane z komputera wpisujac w wierszu poleceń (cmd.exe) komendę ipconfig /all - adres IP, brama, podsiec, DNS i.........nic.W teście sieci za kazdym razem mam info, ze jest zly adres MAC /00000/.Co robic, bo mnie zaraz nagła krew....!!!!!
Pozdrawiam.
P.S. Jestem poczatkujacym uzytkownikiem sieci jesli chodzi o konfiguracje, więc prosze o konkretna pomoc i nieodsylanie na inne fora, czy linki.
za taką kwotę to możesz spróbować jakieś głośniki komputerowe podłączone do wyjścia słuchawkowego.Chciałem podłączyć jakieś głośniki do mojego 32C650. Nie mam miejsca na kino domowe , chodzi mi o jakieś dwa głośniczki żeby basik był i wogóle lepszy dźwięk. Ewentualnie jakiś zestaw 2+1(niskotonowy + dwie satelity). koszt do 150 zł max.jak wogóle wygląda sprawa podłączenie głośników? i może polecacie jakieś głośniki. Pozdrówki
Jeśli jesteś początkujący to najlepiej zrobić wszystko na auto czyli po DHCP. Zaloguj się do routera i zobacz czy jest włączony DHCP i czy nie ma ograniczenia ilościowego adresów (może mieć np że tylko 4 urządzenia będą mogły mieć przypisany adres po dhcp a jesli masz jakieś laptopy po wifi to moze już TV nie dostaje adresu).Witam.
Od kilku dni usiluje podlaczyc mojego Samsunga LEC650 do internetu i niestety bez rezultatu....
Kupilem modem/router Pentahram Cerberus ADSL Lite, podlaczylem kablem RJ11 do zrodla/gniazda Neostrady w scianie, a wyjscie z routera kablem RJ45 do TV.Wszedlem do ustawien sieci w menu TV i probowalem na poczatku ust. automatycznie.Potem probowalem ustawic siec recznie.Uzyskalem dane z komputera wpisujac w wierszu poleceń (cmd.exe) komendę ipconfig /all - adres IP, brama, podsiec, DNS i.........nic.W teście sieci za kazdym razem mam info, ze jest zly adres MAC /00000/.Co robic, bo mnie zaraz nagła krew....!!!!!
mam chyba deja vuCzy obraz w sony 40ex500 jest lepszy w HD i SD od Samsunga le40c650 i tak samo czy 46ex500 ma lepszy obraz pod HD i SD od le46c650???