no wydaje mnie się, że sporo powinno się zmienić. Jednak LCD to nie plazmy i muszą mieć obraz i sygnał lepszej jakości i najlepiej większej rozdzielczości.no i ja jestem posiadaczem 40c650 - na razie fajny sprzęcik
ale powiem wam ze jakość tvp1 nie powala
juz minimini jest w lepszej jakości
net odpalony - na razie po kablu
teraz stawiam serwer na pc i zobaczę jak leca filmy via kabel
teraz pozostaje mi podmienić tuner w upc na ten HD
a właśnie czy będzie różnica ? czy samo podpięcie hdmi coś zmieni ?
Swoją drogą jak czytam o tym skalowaniu to chętnie bym kupił takiego Sama jak ten C650 ale w HD ready. Raz, że platformy cyfrowe nie nadają sygnału full HD, dwa że mniej trzeba skalować z sygnału SD. Oglądanie raz na ruski rok filmu z BD nie uzasadnia posiadania telewizora z za dużą rozdzielczością. No i właśnie jak to jest z tą rozdzielczością w Samsungu można zmieniać czy nie?
Jeśli chodzi o wyglad to niestety ani samsung ani sony nie jest tu wzorcem do naśladowania niestety. Samsung jest za "futurystyczny" ta prześwitująca ramka jest dobijająca (mówię o modelu LED B7000), z kolei Sony to taki dziadkowy design, no przynajmniej te modele ze średniej i niższej półki vide EX500 - szary pasek na dole jest żenujący.
No te widgety zadziwiają, w święta z całą rodziną oglądaliśmy filmy na youtube i to nie była moja propozycja tylko mojej mamy, bo chciała zobaczyć Chorwację
Jest już w końcu Gazeta.pl??