Nie obraź się kolego ale zastanawiam się po co tyle pisania z twojej strony. Odnośnie informacji o B650 przeczytaj wątek o tym TV i będziesz wiedział prawie wszystko, matryce, oznaczenia, gdzie są umieszczone itp. Odnośnie C650 na razie dużo nie ma oprócz tego co na stronach producenta. Nie lepiej iść i porównać obydwa modele w sklepie? Poza tym nowy model jest w lepszej cenie wiec po co zawracać sobie głowę B650 - no chyba ze możesz go kupić w okazyjnej cenie???. Jestem pewien, że obraz w serii C nie jest gorszy niż w B więc osobiście nie interesuje się tym modelem i zamierzam kupić C650.
Problem w tym, że oznaczeń o jakich piszesz nie ma na telewizorach, które miałem okazję oglądać w sklepach. Do jednego ze sklepów internetowych wysłałem zdjęcie tej naklejki (z tego wątku), która ma zawierać te oznaczenia. W odpowiedzi dostałem zdjęcia każdej strony TV bez takiej samej
Jak na razie wszędzie gdzie byłem to C650 jest tym droższym modelem. Tak samo w sklepach internetowych. Przykład? Stan na dziś: LE32B650 - 1950 PLN; LE32C650 - 2170 PLN
Co do tego, że C pewnie jest lepszy od B - pewnie tak jest, ale wolałbym uniknąć zakupu telewizora z kiepską matrycą, jeżeli mogę mieć za te same pieniądze lepszą Nie mam na myśli tego, że w B będzie gorsza, w C lepsza lub na odwrót - w jednej serii mogą być różne (?)
Jeżeli drażni cię błyszcząca matryca skup się na modelu C550. Będziesz miał "mat" większość funkcji C650 i parę stówek w kieszeni.
I chyba brak 100 Hz Mam rację?