Ciekawe czy komuś też nie chce się wgrać nowy soft 3000.6 na soft 3000.01, pisze mi że na penie niema nowej wersji softu ciekawe?
Nie chodzi o naklejkę z tyłu TV tylko o tą z tyłu naklejoną na matryce a widać ją po przez otwory wentylacyjne na końcu jest oznaczenie A02 a nie A01 pomyliłem się za pierwszym razem jak się uda zaraz zrobię fotki i zapodam
no u mnie to samo :/ również nie wykrywa na penie nowszego oprogramowanieU mnie tak samo. Myślę, że problemem jest numeracja fw
Fw z 29 10 2010 - 3001.1
Fw z 2 11 2010 - 3000.6
Czyli nowsze ma niższy numer i dla TV jest starsze od 3001.1 :hihi:
Bo to niepotrzebnie kupowałem kabel chinch. Niestety przez wyjście słuchawkowe troche zła jakość dźwięku. Dzięki za pomocJakim kablem 2xcinch jak ten tv nie ma wyjscie dzwieku na cinchach albo jest po optyku albo jest wyjscie słychawkowe na malego jacka wiec cos nie tak z wym podlączeniem.
Nie chodzi o naklejkę z tyłu TV tylko o tą z tyłu naklejoną na matryce a widać ją po przez otwory wentylacyjne na końcu jest oznaczenie A02 a nie A01 pomyliłem się za pierwszym razem jak się uda zaraz zrobię fotki i zapodam
Niestety - fajnie się nie da...Koledzy a można jakoś fajnie podpiąć głośniki 5+1 do tego TV żeby to jakoś fajnie grało??
Chinche tez pojda po zastosowaniu przejsciowki na scarta. Byla mowa o tym wczesniej.Jakim kablem 2xcinch jak ten tv nie ma wyjscie dzwieku na cinchach albo jest po optyku albo jest wyjscie słychawkowe na malego jacka wiec cos nie tak z wym podlączeniem.
Jeszcze nienajgorzej . Sprobuj poluzowac sruby na rogach z tylu obudowy.Czy tak według was wygląda idealne podświetlanie matrycy w tym TV