Jaki plik?
Contents.rar - download. Darmowy hosting plików.
oczywiście musisz wejść i skopiowac przez linuksa, bo tv formatuje pena do xfs
Jaki plik?
Witam, ile teraz może być wart Samsung LE32B650, w pełni sprawny w dobrym stanie, (nie moglem linka wkleić ale na stronie samsunga jest ten tv), zastanawiam się nad kupnem czegoś nowego ale najpierw chce sprzedać starego
przesada spokojnie za 500-600zł B650 to 100Hz i UCP + samygo i większość dzisiejszych 32" się chowa
witam
czy jest jakaś możliwość aby oglądać pakiet Ipla MIX na naszych tvC650 ???
ma ktoś jakieś pomysły........
Można, chociażby w Freemake Video Converter. Sprawdza się w tej operacji.witam, czy w c650 można zrobić tak, że po nagraniu materiału tv na USB można go później przenieść na komputer i convertować ??
a jak mam to zrobić na windows skoro tv formatuje dysk w systemie który win nie czyta ?Można, chociażby w Freemake Video Converter. Sprawdza się w tej operacji.
w dodatku ikona kosza jest nie aktywna i nie mogę jej usunąć. Z ustawień wynika, że mam zainstalowanych 5 aplikacji (wszystkie zalecane) i info że cała pamięć jest zajęta (335,08MB). Nie możliwe, że te 5 apek zajmuje całą pamięć 335MB. W sklepie jak sprawdziłem to te apki w sumie powinny zajmować 10MB:Co ciekawe w menadżerze aplikacji jest tylko jedna pozycja iplex.pl zajmująca 731KB.