Witam,
mam ten sam problem.
Pytanie jest to wina dostawcy playera? TVN?
Chciałem tworzyć nowy temat, ale mam nadzieję że tu wystarczy.
============================
Witam forumowiczów,
ode mnie mini opinia oraz pytanie do Was.
Od ponad dwóch i pół roku korzystam z Samsunga 40", LE40C650, jestem niesamowicie zadowolony z:
- Jakość wyświetlanego obrazu (tylko pliki MKV, plus Vectra)
--- Nie było jeszcze nikogo, kto by nie był zaskoczony płynnością obrazu (100Hz, Motion Flow), itp.
- Jakość wbudowanych głośników, bez żadnych zgrzytów (oglądanie telewizji)
- Absolutnie bezproblemowa obsługa dysków zewnętrznych, USB2.0 / 3.0, Pendrive'y, podłączanie PC, zero problemów z napisami do filmów mkv, kodowanie bezproblemowe
- wyjście optyczne - podłączenie do zestawu z906, taka konfiguracja w pokoju 20m2 świetnie się komponuje, sprawdza zarówno w muzyce (2.1, 4.1), filmach (tylko DTS/DD - w zależności od materiału źródłowego, tu różnie, głównie 5.1, czasem 2.1 (ścieżka stereo))
- nie buczy w nocy, nie wydaje żadnych niepożądanych dźwięków
- podświetlany przyciski na pilocie
- obracany ekran
A teraz minusy:
- bardzo często rozłącza mi TVN Player (Smart TV), choć na dzień dzisiejszy odbiera ok.
- nie obsługuje klawiatury czy myszki pod usb
- nie obsługuje plików FLAC
I ten ostatni minus chciałbym zmienić. Mam najnowszy dostępny ze strony producenta FW do tego modelu: T-VALDEUC-3018.1 wgrany z pendrive'a.
Czy możliwe jest wgranie softu z innego modelu, gdzie obsługa FLAC jest możliwa z nośnika USB?
Znalezienie odpowiedzi w 5380 postach z mało intuicyjną wyszukiwarką utrudnia zadanie.
Pozdrawiam
=======================
mam ten sam problem.
Pytanie jest to wina dostawcy playera? TVN?
Chciałem tworzyć nowy temat, ale mam nadzieję że tu wystarczy.
============================
Witam forumowiczów,
ode mnie mini opinia oraz pytanie do Was.
Od ponad dwóch i pół roku korzystam z Samsunga 40", LE40C650, jestem niesamowicie zadowolony z:
- Jakość wyświetlanego obrazu (tylko pliki MKV, plus Vectra)
--- Nie było jeszcze nikogo, kto by nie był zaskoczony płynnością obrazu (100Hz, Motion Flow), itp.
- Jakość wbudowanych głośników, bez żadnych zgrzytów (oglądanie telewizji)
- Absolutnie bezproblemowa obsługa dysków zewnętrznych, USB2.0 / 3.0, Pendrive'y, podłączanie PC, zero problemów z napisami do filmów mkv, kodowanie bezproblemowe
- wyjście optyczne - podłączenie do zestawu z906, taka konfiguracja w pokoju 20m2 świetnie się komponuje, sprawdza zarówno w muzyce (2.1, 4.1), filmach (tylko DTS/DD - w zależności od materiału źródłowego, tu różnie, głównie 5.1, czasem 2.1 (ścieżka stereo))
- nie buczy w nocy, nie wydaje żadnych niepożądanych dźwięków
- podświetlany przyciski na pilocie
- obracany ekran
A teraz minusy:
- bardzo często rozłącza mi TVN Player (Smart TV), choć na dzień dzisiejszy odbiera ok.
- nie obsługuje klawiatury czy myszki pod usb
- nie obsługuje plików FLAC
I ten ostatni minus chciałbym zmienić. Mam najnowszy dostępny ze strony producenta FW do tego modelu: T-VALDEUC-3018.1 wgrany z pendrive'a.
Czy możliwe jest wgranie softu z innego modelu, gdzie obsługa FLAC jest możliwa z nośnika USB?
Znalezienie odpowiedzi w 5380 postach z mało intuicyjną wyszukiwarką utrudnia zadanie.
Pozdrawiam
=======================