Przepraszam, przepraszam!!!
Już więcej nie będe!*
Szybciej wypuszczą serię D z jakimś bajerem którego nie będzie można zainstalować, zarówno na serii C, jak i na serii B.Jak dostosują Iple do serii B, to z pewnością spróbuje.
przepraszam ze w jezyku obcymMoże mi ktoś napisać jaka jest różnica miedzy matrycami 8bitowymi a 10bitowymi ?
Czekam niecierpliwiea u mnie jest!!
znalazlem!!
moge Wam nawet zdjecie zrobic jak bedziecie bardzo chcieli ale to juz jutro jakby co...
miałem tą sytuację dwukrotnie i rada na to jest prosta (przynajmniej w moim przypadku). Zmieniłem nazwę pliku na krótszą i hula czyli np z:1 Brak możliwości przewijania filmów jeśli chodzi o AVI ( w 2 przypadkach tego nie mogłem zrobić) Czy jest to normalne ? czy może cos jest nie tak ? Albo jak to można poprawić bo jest to jednak denerwujące. Dodam także że raz oglądając takie Avi po 20 min film sie wyłączył i wyszedł do menu a później oglądanie od początku żeby dojechać do tego momentu
Na moim C650 oglądałem już chyba ze 100 pozycji z napisami i nigdy nie miałem problemu, jak dla mnie albo masz złe napisy (ściągaj napiprojekt), albo źle dobierasz fps (sprawdzaj fps filmu programem mediainfo). Nie wierze że to wina TV.2. Po walce z zamiana z txt na srt itp z polskimi znakami poradziłem sobie mniej więcej ale został jeszcze jeden problem...a mianowicie synchronizacja w niektórych filmach pomimo tego ze fps 23.967 jest zarówno dla pliku tekstowego jak i video jest całkiem spory rozjazd i tak jak jeden kolega co ma LEDA tak mi napisy szybko przeskakują ..macie na to rade ?
hmm dziwne, sprawdzę u siebie ale do tej pory nikt nie zgłaszał takiego problemu. Nie wiem czy to ma coś wspólnego ale pendrive jest sformatowany do fat32 czy ntfs??3. Dosc dziwne ....z mojego pendriva moge wczytac tylko tyle pozycji filmowych ktore sa na pierwszej stronie kolejnych pomimo ze tam są nie widzi tak jakby poprostu tworzyla sie jedna strona z 8 pozycjami bodajze i nie mozna nigdzie przeskoczyc dalej...o co kaman ?
Czekam niecierpliwie
oto i obiecana fotka:
efekt wlaczenia swiatelka wrzuce wieczorem bo zapomnialem tamta fotke zabrac do pracy ;/
że tez się chce sie komuś walczyć z PS żeby sobie jajka porobić
Autor jest po prostu człowiekiem z poczuciem humoru. To cenna i niestety rzadka cecha.zastanawiam się czy autor tego zdjęcia serio myślał że że ktoś się nabierze, czy zrobił to z nudów
Fajny wałek
...Tobie (pewnie przez pomyłkę) sprzedali model na 2011r. tzn Samsung LE40D650!
jak sie zna psa to nie trzeba walczyc tylko robi sie to migiemże tez się chce sie komuś walczyć z PS żeby sobie jajka porobić
skoro mnie mozna nabierac, to i ja moge, prawda?zastanawiam się czy autor tego zdjęcia serio myślał że że ktoś się nabierze, czy zrobił to z nudów
i tego sie trzymajmy! k:Autor jest po prostu człowiekiem z poczuciem humoru. To cenna i niestety rzadka cecha.
Pomogło wyjęcie i ponowne włożenie
No to z reguły pomaga
a najlepszy efekt daje wielokrotne powtarzanie
Może mi ktoś napisać jaka jest różnica miedzy matrycami 8bitowymi a 10bitowymi ?