Witam forumowiczów jestem tu nowy, ostatnio zakupiłem sama c650 w 40 calach i trochę go testuje, no i niestety pojawiły się problemy, sporo tutaj naczytałem waszych wypowiedzi widzę że kolega skorpion z dvhk forum tu jest
ogólnie dzięki za pomoc z napisami ( srt itp) ale nie wszycho się wyjaśniło...moje problemy z którymi jeszcze sobie nie poradziłem są następujące:
1 Brak możliwości przewijania filmów jeśli chodzi o AVI ( w 2 przypadkach tego nie mogłem zrobić) Czy jest to normalne ? czy może cos jest nie tak ? Albo jak to można poprawić bo jest to jednak denerwujące. Dodam także że raz oglądając takie Avi po 20 min film sie wyłączył i wyszedł do menu a później oglądanie od początku żeby dojechać do tego momentu
Próba rozwiązania problemu: wszelakie "restarty" Sama nie dały skutku
2. Po walce z zamiana z txt na srt itp z polskimi znakami poradziłem sobie mniej więcej ale został jeszcze jeden problem...a mianowicie synchronizacja w niektórych filmach pomimo tego ze fps 23.967 jest zarówno dla pliku tekstowego jak i video jest całkiem spory rozjazd i tak jak jeden kolega co ma LEDA tak mi napisy szybko przeskakują ..macie na to rade ?
Próba rozwiązania problemu: Próba przesuwania na tv napisów nie zdaje wogole egzamu
3. Dosc dziwne ....z mojego pendriva moge wczytac tylko tyle pozycji filmowych ktore sa na pierwszej stronie
kolejnych pomimo ze tam są nie widzi tak jakby poprostu tworzyla sie jedna strona z 8 pozycjami bodajze i nie mozna nigdzie przeskoczyc dalej...o co kaman ?
A tak na zakonczenie matryca SQ1, firmware 2002 i chcialbym przy tym pozostac bo ponoc 3003 nie radzi sobie z rmvb ( dla mnie to jednak istotne)...no chyab ze wyjdzie jakis ciekawy i bezbłędny sofcik pod Sama.