pablov7 skoro jesteś w temacie powiedz mi czy faktycznie serwis wymienia matrycę u klienta w domu czy są to jednak sporadyczne przypadki?
Czy jednak muszą zabrać do siebie na serwis, żeby zrobić to w sterylnych warunkach?
A może to kwestia serwisu jaki nam się trafi?
Szczerze powiem, że pierwszy raz spotkałem się z opiniami naprawy sprzętu u klienta w domu, bo z reguły sprzęt wysyłany jest do serwisu i trwa to kupę czasu.
Jeśli informacja by się potwierdziła to decyzja o oddaniu sprzętu na gwarancję by się rozwiązała, z tego względu, że nie zostałbym pozbawiony sprzętu na X czasu no i miałbym nową gwarancję na matryce.
jak to jest z tymi matrycami ,mi wymienili na nowa w 65 ks 7000 dostalem tylko formularz zwrotu sprzetu ? trzeba dzwonic do samsunga czy jak ,,serwis zrobil tylko zdjecie paragonu zakupu ,gwarancji nawet nie ruszal ,,jak to jestDokładnie, cieszy fakt, że dają 24 msc gwarancji na nową matrycę. Jeśli już się pojawiły poświaty to z biegiem miesięcy będą się pojawiać kolejne bo sam to przeanalizowałem z opinii klientów którzy przychodzili/przychodzą do mnie reklamować różne modele i im umawiam serwis samsunga do domu bo niektórzy nie wiedzą co to door to door.
jak to jest z tymi matrycami ,mi wymienili na nowa w 65 ks 7000 dostalem tylko formularz zwrotu sprzetu ? trzeba dzwonic do samsunga czy jak ,,serwis zrobil tylko zdjecie paragonu zakupu ,gwarancji nawet nie ruszal ,,jak to jest
Wiem że temat był wałkowany w tym wątku ale zanim przekopie się przez wszystkie strony minie tydzien. Czym najlepiej doczyścić te niebieske/granatowe mazy które pojawiają się na matrycy?
no i się zaczynapo lewo na dole od napisu samsung już widać cztery mocniejsze diody i w prawym rogu już jedna zaczyna mocniej świecić a panel był wmieniany w listopadzie 5 miesięcy temu
![]()
Hej mam peoblem z klawiaturą blutootch i tv ks 7500 łacze sie przez dodanie nowedo polaczsenis lez kreci lecz n ie wymkrywa klawitury co mize by?