65 califausto ile cali masz tego ks7000?
Jakos z 3, 3.5wielkie pudło z ile metrów go oglądasz?
Co Ty chlopie za bzdury opowiadasz. Chyba nie posiadasz tego telewizoru w ogole albo mylisz z jakims niszowym hitachi. Mam telewizor od miesiaca, wczoraj wymieniono mi cala matryce bo w samym rogi ekranu byly dwie kropko o srednicy 2mm. Ramka nie odstaje w zadnym miejscu. Moze mialo to miejsce we wczesniejszych partiach gdyz pisalo juz tutaj kilka osob ze tez niema z tym problemu. Motion plus radzi sobie doskonale z uplynnianiem filmow, chyba ze jako zrodlo wlaczasz sobie plik rmvb. Ja mam filmy po 20 az po 60gb film w 4k i zadnych artefaktow nie zauwazylem . Czy 3 klasy lepszy to bym nie powiedzial. O klase napewno. Ks8000 nie rozni sie praktycznie niczym procz glosnikow lepszych i cos tam przy jakosci obrazu. Pewnie gdyby postawic obok siebie ks 7000 i 9000 to jakas tak roznica bylsby widoczna ale zeby doplacac 4k zl do tego- nie sadze
Chyba jakis idiota Cie zapewnial gdyz clouding wystepuje w kazdym modelu tv do 10k zl. Mlze byc mniejszy, wiekszy. Nawet w ks9000 gdyz niema podswietlania strefowego. Bad pixele rowniez moga byc w kazdym. Jesli Ci soe taki trafil to po.to masz gwarancje. A najlepiej kup sobie jakiegos sony xd93 albo najlepiek zd93 za 20k i ciesz sie tym jaki jest idealny choc kazdy ma jakies mankamenty
Wysłane z mojego SM-G928C przy użyciu Tapatalka
W ogóle,w ogóle to szkoda gadać-lipa Panie !
nie wiem jak ks9000, podobno 3 klasy lepszy od ks 7000 , a co do ks7000 to jest to konstrukcyjna katastrofa .... wo gule sobie nie radzi z szybkimi scenami nawet z dobrego źródła... artefakci przy upłynnianiu ruchu , nawet logo stacji potrafi przeskakiwać ... nawet na niskich ustawieniach auto motion ... obudowy , bad pixele , sub pixele , plamy na panelach ,clouding (a gość od samego samsunga mnie zapewniał że w tych matrycach clouding i bading nie występuje i nawet nie ma o tym mowy jak mi wymieniali 1 panel )hehe niedługo pewnie znów coś w nim padnie to im pokaże jak nie ma cloudingu...) , wyczyścić go na igłę to chyba niemożliwe ... klapa ... no ale za ta kasę to nic lepszego nie kupi raczej ... ja juz mam 3 matryce i dalej dużo jej brakuje do ideału
nie wiem jak ks9000, podobno 3 klasy lepszy od ks 7000 , a co do ks7000 to jest to konstrukcyjna katastrofa .... wo gule sobie nie radzi z szybkimi scenami nawet z dobrego źródła... artefakci przy upłynnianiu ruchu , nawet logo stacji potrafi przeskakiwać ... nawet na niskich ustawieniach auto motion ... obudowy , bad pixele , sub pixele , plamy na panelach ,clouding (a gość od samego samsunga mnie zapewniał że w tych matrycach clouding i bading nie występuje i nawet nie ma o tym mowy jak mi wymieniali 1 panel )hehe niedługo pewnie znów coś w nim padnie to im pokaże jak nie ma cloudingu...) , wyczyścić go na igłę to chyba niemożliwe ... klapa ... no ale za ta kasę to nic lepszego nie kupi raczej ... ja juz mam 3 matryce i dalej dużo jej brakuje do ideału
Witam KS9500 jest o trzy klasy lepszy od KS7000 i nie tylko,że jest to TV FALD.Opinie użytkowników na Forach zagranicznych.Tylko Ty kolego barburian to doskonale wiesz ! TV warty grzechu moim zdaniem....
Samsung KS9500 najlepszy w teście HDR news - Hi-Fi Choice
Na 100% polecam DX750,racja piksele nie wypadają,a w razie czego włoży się z powrotem i jest w ogóle o trzy klasy lepszy !
Mial ktos problem z netflixem , ze caly czas jest czarny ekran po wlaczeniu? Tak jakby sie zawiesil
Wysłane z mojego SM-G928C przy użyciu Tapatalka