Panowie ja mam pewien problem. Wcześniej tego nie sprawdzałem ale nadszedł czas na sprawdzenie HDR w moim ue55ks7000. Podłączyłem mój komputer to do amplitunera onkyo tx-nr636 kablem hdmi 2.0 no i z amplitunera do tv też hdmi 2.0. Ogólnie TV działa i jest rozdzielczość 4k 60hz ale w windowsie nie mam opcji włączenia trybu HDR. Nie chodzi o to że jest zaszarzona tylko jej po prostu niema. W komputerze jest karta graficzna geforce 1050 z najnowszymi sterownikami oraz windows 10 creator update. W TV włączyłem opcje dla komputera na wejście PC oraz dla hdmi HDR włączone. Macie jakiś pomysł?
Dzięki za odpowiedź ale to i tak nie rozumiem w 100%. Czy obecnie niema wcale opcji włączenia HDRa w windowsie? Bo ja właśnie nie mam takiej opcji żeby ją włączyć. Na screenach w internecie widziałem opcję HDR w ustawieniach ekranu a u mnie jej po prostu niema fizycznie.ostatnia aktualizacja KB4038788 September 12, 2017 (OS Build 15063.60 patrz pkt. 2
Dlaczego nie zgrasz pliku na pendrive/hdd itp... odtwarzanie przez kompa stwarza wiele dodatkowych problemów...
Panowie co maja ks9500 mozecie sie wypowiedziec czy spoko telewizorek ? Czy warto kupic ? Mam na oku 65 cali matryca wypasiona podobno w porownaniu do modeli z tego roku
Kiki cena 8999 zl za 65 cali + 4 lata gwarancji