juz nie przesadzajcie z tym zużyciem energii... Różnice zauważy ten co telewizora nie miał. Ja różnicy nie widzę, mój poprzednik 37lh3000 lg miał podobne zapotrzebowanie, rachunki za prąd mam takie same, nawet mniejszeJasnosc75? To z 300w ci nie schodzi...
Jak u Was połączenie TV z routerem? Bo ja mam problem po drobnym przemeblowaniu teraz nie mogę się połączyć tzn. TV widzi router i pokazuje wszystkie kreski zasięgu ale po wpisaniu hasła wyskakuje komunikat "Połączenie z siecią bezprzewodową nie powiodło się"Resetowałem TV do ustawień fabrycznych i to też nie pomogło. Adres IP, Maska podsieci, Brama i serwer DNS wszystko jest na 0 bo mam ustawione "uzyskaj automatycznie". Jak to powinno być zrobione bo już mi ręce opadają
![]()
A probowales wylaczyc na kilkanascie sekund rutera?maja one to do siebie ze lubia sie zawiesic i pokazuje wtedy ze nie ma polaczenia z siecia itd.Ja wylanaczam rutera i wlanczam spowrotem,ale nie resetuje bo strace wszystkie ustawienia.ja w tv nic nie robilem specjalnie,mam na auto i to wszystko,tak jak za pierwszym razem ustawilem i zapamietalo mi haslo itd to jest wszystko ok,jak dotad.Pozdro
Jedyne co mnie odpycha od plazmy to to ze żona bedzie jęczec jak przyjdzie rachunek za prąd.
Nie to nie to. Router jest codziennie wyłączany na noc gdyż jest podłączony do listwy zasilającej a tą zawsze wyłączam. Router to TP-Link taki z dwiema antenkami. Dodam że smartfon i lapek śmigają po WiFi bez problemu. Pewnie będę zmuszony ostatecznie kupić z 10m kabla i połączyć router z TV. Tak to jest że technika gna do przodu ale chcąc z niej w pełni korzystać i to wszystko poustawiać żeby działało to trzeba być chyba supermenem![]()