Chlopie po prostu denerwuja mnie takie teksty wykazujace brak szacunku dla ludzi ktorzy polskie budowali. Nie na miejscu takie porownania wiec nie rzucaj takimi porownaniami tylko takimi ktore dotycza elektroniki i sam sie ogarnij,a jak nie wiesz jak pisac to nie pisz wcale. EOT
Wybacz ale dlatego latałem krzycząc do milicji i zbierając pały na plecy , aby nikt mi nie wyznaczał co mam pisać i kiedy, więc proszę cię, jak ci przeszkadza porównanie odnoszące się do lat 70-tych i 80-tych nie czytaj po prostu. A na swoim TV oglądaj "Jak hartowała się stal" i wzdychaj do raju utraconego , mam nadzieję, że już minionego bezpowrotnie (mi to nie przeszkadza
). Dla mnie to nie był nawet czyściec, więc szanuj to, że nie każdy robił zakupy w sklepie z żółtymi firankami.
Temat martyrologii "gierkowskiej" uważam za zamknięty i nie będę prowadził żadnym dywagacji w tym temacie i również ciebie proszę , abyśmy skupili się na temacie serii E550 pomagając sobie wzajemnie, w jak najlepszym wykorzystaniu koreańskiej technologi, bez względu na użyte porównania czy też przekonania systemowe.
Na złagodzenie naszej utarczki daję sposób na słuchawki bo widziałem że szukałeś.
Ja używam podłączonego do TV zestawu komputerowych głośników Creative Inspire GD580- kupione na alledrogo jako używane, ale bez skazy, za ok 200 PLN.
Zestaw z TV podłączony jest kablem optycznym, działa niezależnie od TV, co ma ta przewagę nad wyjściem słuchawkowym w TV, że nie odłączają dźwięku w TV.
Po prostu wyciszam dźwięk TV odpalam z pilota Creative i mam 5.1, gdy wykorzystuje głośniki i stereo gdy mam słuchawki w uszach. Dodatkowy plus to to że GD580 ma 2 wyjścia słuchawkowe co też jest zaletą.Na moje potrzeby wystarczający dźwięk (DTS). Mam nadzieję że znów nie rozpętam burzy, bo profanuje dźwięk pisząc że bzykacze komputerowe mi wystarczają (14m sypialnia he he)
.
W razie dodatkowych zapytań służę pomocą.