pontoninho
Member
witam , pytam bo dawno tu nie wchodziłem czy jest już mozliwośc oglądania z pendriva filmów ze ścieżką audio DTS? czy nadal muszę przerabiać na AC3?
witam , pytam bo dawno tu nie wchodziłem czy jest już mozliwośc oglądania z pendriva filmów ze ścieżką audio DTS? czy nadal muszę przerabiać na AC3?
Content Library applications list - SamyGO
ten program to Thumbnails cleaner
a co ma plyta glowna do trzaskow obudowy?
sposobow jest sporo
Zmień w ustawieniach główny język ścieżki dźwiękowej na "Polski"DVB-t Chwaszczyno
W moim b650 tnie się dźwięk na TVP1 HD.
Wiecie może jak ustawić na stałe daną ścieżkę językową tak by TV to pamiętał lub co zrobić by na na ścieżce dźwiękowej V.U. dźwięk był płynny?
soft 2005
zrobiłem tak - wgrałem DCA module na pendriva , podlączyłem do TV
Wszedłem w Content Library -zarządzanie treściami-USB-DANY DYSK i wgrałem ten DCA module.NIEStety nic sie tam nie znalazło aczkolwiek znalazło sie w folderze DLA DZIECI jakieś samygo dca for cip , kliknąłem na to ale wyskoczył komunikat - odmowa dostępu czy coś takiego, nie otwiera nadal plików audio DTS. jestem załamany. pozdrawiam i prosze o pomoc
zrobiłem tak - wgrałem DCA module na pendriva , podlączyłem do TV
Wszedłem w Content Library -zarządzanie treściami-USB-DANY DYSK i wgrałem ten DCA module.NIEStety nic sie tam nie znalazło aczkolwiek znalazło sie w folderze DLA DZIECI jakieś samygo dca for cip , kliknąłem na to ale wyskoczył komunikat - odmowa dostępu czy coś takiego, nie otwiera nadal plików audio DTS. jestem załamany. pozdrawiam i prosze o pomoc
dzięki Pedro , teraz działa - tylko jak idzie DTS to co jakiś czas brak audio , nie ma głosu -czyzby procesorek TV nie wyrabiał? jak z tym "walczyć"?
Spróbuj napisy w formacie srt, ale jeżeli serwer dlna z WD działa tak jak z Windows Media Playera to napisy będą się wyświetlać, będziesz musiał je wmuxować (wkleić) do filmu przy pomocy mkvMerge.Witam!
Mam problem z owym telewizorem. Nie potrafię prze konwertować tak filmu i napisów, by po sieci patrz to DLNA działało wszystko czyli obraz, dźwięk i napisy. Filmy odtwarzam z dysku sieciowego WD MyBook Live, konwertuje je do MKV z AC3, ale co z napisami? Plik dany o takiej samej nazwie w folderze się nie otwiera. Jakieś pomysły? Z góry dzięki