...
Ale wydaje mi sie ze jak masz soft T-CHL7DEUC to masz CI- ? Jak zle pisze prosze mnie poprawic
Dobrze się Tobie wydaję - soft T-CHL7DEUC dla b65x ze slotem CI
...
Ale wydaje mi sie ze jak masz soft T-CHL7DEUC to masz CI- ? Jak zle pisze prosze mnie poprawic
Ja mam taki pomysł, że być może skończyło się miejsce na miniaturki w pamięci TV. Trzeba by wyczyścić cache, niestety nie wiem jak to zrobić, może łącząc się z TV po ssh/telnet znajdziesz gdzieś te pliki i będziesz mógł je skasować, bo opcji w menu do tego nie widziałem.
Mam tak samo.I przy widgetach i przy 100Hz.
Mi nigdy nie chciał działać - przy instalacji pogryzł się z softem do zarządzania komórką - ale to na XPMiker88 napisał:nie działa mi ten cały samsung PC share manager versja 4.2
Na Winodows 7 udostępniam Windows Media Playerem - nic więcej nie potrzeba.Miker88 napisał:zmieniłem system na windows 7
Na kompie z Windows XP używam Fuppes (fuppes.ulrich-voelkel.de)Miker88 napisał:Macie może coś lepszego od tego dziadostwa ?
Jedynie ono nadaje sie do kompa bo ma wyłączony overscan. Dużą wadą naszych TV jest niemożność wyłączenia overscanu na innych wejściach, np. dla laptopa, dekodera czy konsoli. O ile z dekodera overscan nie jest tak bolesny to z kompa/laptopa sam widziałeś.
A skad maja uzytkownicy wiedziec jaki jest najlepszy? Wszystko zalezy od tego czego sie oczekuje od niego, czy ma miec mozliwosc sterowania w pionie, poziomie, pod katem, a moze sterowanie elektryczne. Na allegro znajdziesz tego troche.powiedzcie mi jaki najlepszy uchwyt do 37 b650? wybor jest strasznie duzy, chodzi mi o taki uchwyt mniej wiecej za 150-200 zl?
W instrukcji masz napisane w jakim standardzie musi byc uchwyt. Rozstaw 200x200mm.chodzi mi czy kazdy uchwyt pasuje do tego tv?
to zeby mozna bylo zapisywać w pamięci TV
- TV is off
- Enter Service Menu ( quickly push [INFO] [MENU] [MUTE] [POWER] on your remote control )
- Change setting (Control -> Sub Option -> Wiselink Write -> On<-off)
- Change setting (Control -> Sub Option -> Watchdog -> Off<-on)
- Change setting (Control -> Sub Option -> rs232 -> debug<-UART-Logic)
- Power off TV [POWER]