bila napisał:Panowie, mam pytanie.
Czy rozmywanie krawędzi obiektów w trakcie ich ruchu to sprawa normalna, czy kwalifikuje się na wizytę w serwisie?
Sytuacja taka zdarza się czasami i nie mogę jej zlikwidować poprzez ustawienia tv. Troche to denerwuje.
Proszę o wskazówki.
bila napisał:Panowie, mam pytanie.
Czy rozmywanie krawędzi obiektów w trakcie ich ruchu to sprawa normalna, czy kwalifikuje się na wizytę w serwisie?
Sytuacja taka zdarza się czasami i nie mogę jej zlikwidować poprzez ustawienia tv. Troche to denerwuje.
Proszę o wskazówki.
ryki67 napisał:Opera napewno nie pójdzie zbyt rozbudowana,
ale u siebie FIREFOX-a odpaliłem bez problemów
piszecie o CYFRZE, POLSACIE, JEDNEMU HBO chodzi innemu CANAL+
trzeci chwali się co ma na N-ce
Pryk99 napisał:Witam, tu masz racię sorry! no ale pochwal się i ty jak odpaliłeś FIREFOX-a no chyba po jest to forum aby również z TV Samsung mieć jak najwięcej przyjemności, ale może się mylę i tylko do chwalenia się. No podobno jeden z uczestników tego forum odpalił Operę, ale prawdopodobnie pomylił forum. Ja też mogę napisać, np. odpaliłem IE. Outlook i tym podobne i co tym wnoszę nowego na to forum? NIC. Bo jak narazie to się tylko pochwaliłeś. No chyba, że jest to słodką twoja tajemnicą. a ja według Ciebie biadolę o pierdołach! bo po to są Google. No może ponownie się mylę i już zamieściłeś na Google opis albo ja żle szukam w takim przypadku ponownie sorry.
Pozdrawiam
Pik$el napisał:Bo z przejściówką nie działa. Ja do jednego wejścia USB podpiełem klawiaturkę, a do drugiego myszkę - oba urządzenia w ver. USB bez przejściówek. Wszystko pięknie śmiga. Tylko w takim przypadku mam problem, bo nie mam wolnego portu USB coby odpalać Offica Portable z pendrive. Jeszcze tylko zapodam pakiet nowych codeck'ów - np. K Lite Codeck Mega Pack coby więcej formatów filmów mój TV odtwarzał i jakiegoś klienta poczty. Jak to ruszy to wywalam mojego kompa - po co mi on. A w gerki i tak nie mam czasu grać...
pewnie to będzie "Origyn web browser"sam650 napisał:Śmiejcie się, śmiejcie. Aż w pewnej chwili okaże się, że to wszystko stanie się możliwe. Ci, którzy wgryźli się w system naszego odbiornika zapewne już wiedzą, że uruchomienie przeglądarki prędzej czy później się uda. Może niekoniecznie będzie to Opera, raczej nie Firefox, a już na pewno nie MSIE, ale na tych 3 przeglądarkach świat się nie kończy. Z kodekami jestem bardziej sceptyczny, ale kto wie.
....
Nomadczyk napisał:Witam,mam pewien problem: po podlaczeniu pendriva do telewizora nie moge go potem bezpiecznie odlaczyc, wyskakuje komunikat ze bezpieczne usuwanie urz nie powiodlo sie. Spotkal sie ktos z Was z takim problemem?
asd1 napisał:Tak, odpowiedź jest w tym wątku
asd1 napisał:TAK, jak zmienisz język na Ang powinno być OK
Angus napisał:Witam. Wyczytalem iz mozna polaczyc komputer z TV przez kabel sieciowy , probowalem to zrobic zgodnie z paroma opisami w tym watku ale mi sie nie udalo ustawilem w TV Adres IP, Maske, Brame, i Serwer DNS wlaczam test sieci i przy "Pakiet dla bramy" wywala brak polaczenia z brama... Jeszcze jedno czy wejscie do menu serwisowego wiaze sie z utrata gwarancji ? Prosze o pomoc i z gory dziekuje za rady
nikt tu nie jest jasnowidzem,Angus napisał:Odswi3zam sw0je pytani3 mogl by ktos pomoc...?