asd1 napisał:Wg specyfikacji samsunga 1Gb, w rzeczywistości max 189Mb, jak wszystko skasujesz.
U mnie też nie widzi dużego pliku .mkv (8,8 GB), bez względu na rodzaj widoku wybranego w Media Playerze. Tak samo jest po zmianie rozszerzenia na avi. Z prawie siedmiogigowym filmem (6,9) też miałem problem, ale w widoku Tytuł. W Podstawowym go widział, odtworzyłem kilkanaście sekund i potem był już widoczny w Tytuł.Kris123456a napisał:mkv ale juz zmieniałem na avi i to samo wiec sam juz nie wiem co moze byc
sznaucerowaty napisał:U mnie też nie widzi dużego pliku .mkv (8,8 GB), bez względu na rodzaj widoku wybranego w Media Playerze. Tak samo jest po zmianie rozszerzenia na avi. Z prawie siedmiogigowym filmem (6,9) też miałem problem, ale w widoku Tytuł. W Podstawowym go widział, odtworzyłem kilkanaście sekund i potem był już widoczny w Tytuł.
1,5 TB HDD na USB od Western Digital (My Book Essential), cztery partycje - filmowa ok. 700 GB. Aktualnie nieco ponad 700 pozycji (plus napisy).
Nie mam zielonego pojęcia od czego zależy widoczność plików .mkv. Podejrzewam, że wielkość ma znaczenie, ale ktoś tu się chwalił kilkunastogigabajtowym filmem odtwarzanym bez problemu.
muchac35 napisał:jak kopiować np pliki mp3, jpg i inne z pamięci usb na pamięć TV ?
da sie?
pamięci wolnej mam niecałe 200MB
muchac35 napisał:Na dowolną pamięć aby tylko skopiować kilka utworów mp3, kilka jpg i mieć to w pamięci TV
Da sie tak?
Pryk99 napisał:Witam, ale mnie nie chodzi o pamięć Content Library której i tak nie mogę skasować. Natomiast jak nacisnę na pilocie Media i czerwony mam pamieć TV i w niej 148.47MB i to działa bo poprzenosiłem zdjęcia i mp3. Czy własnie jest to ta pamięć z Content Library bo w niej faktycznie mam dostepne 189MB i gdy mam pamieć TV te 148MB zajete to w Content Library dalej jest wolne 189MB stąd moje pytanie.![]()
Windy napisał:Co do pamięci to wskazania dostępnej wielkości mam takie same (zarówno Content jak i TV/Media) ale w żaden sposób nie mogę uzyskać możliwości skopiowania czegokolwiek.
TV Model 37B650 i najnowszy soft (.2005)
Pryk99 napisał:Witam, włóż USB / pendrive /z zawartością np.mp3 nacisnij na pilocie / Media / za pomocą czerwonego przejdz do USB nacisnij OK, bedziesz miał zawartość USB potem na pilocie / Tools / i tam masz co chcesz przenieść albo 1 plik albo cały katalog.
muchac35 napisał:wciskam na pilocie MEDIA.P następnie czerwony i ok
Pryk99 napisał:I co wtedy Ci się wyswietla? czerwony i wybierasz USB.
Pryk99 napisał:Nie tak, jak wcisniesz / Media / potem czerwony, i masz do wyboru / Pamięc TV / Usb / strzałkami najedz na USB potem srodkowy OK, jak Ci sie otworzy pamięć pendriwe naciskasz / Tools / i tam masz do wyboru co chcesz zrobić.
adwolf napisał:Witam. Kiedyś miałem dostęp do Pamięci Tv i wgrywania tam np. mp3 ale pewnego dnia znikł dostęp do w/w pamięci i już się nie wyświetla.
Jeśli ktoś rozwiąże ten problem to proszę o info.