To podaj mi stronę, na której różnica ta jest wytłumaczona?kowal801 napisał:To słabo czytasz, bo tak się składa że te pytanie pojawia się dość często w tym wątku.![]()
amadeo napisał:Format w serii B jest inny od serii A - zakładka 2008. Na polskiej stronie Samsunga Content Library jest ciągle tylko do serii A.
Napisz, proszę, czy działa.
Witam!MeMberX napisał:Mam jedno Pytanie .Moze mi ktos konkretnie odpowie na nie. Czy model 37B650 nadaje sie do ogladania kablowki z odleglosci 2,5-3m. Bedzi on wykorzystywany wylacznie do tego celu. Jezli ktos wie czy jest cos lepszego w tej cenie i 37" to bardzo prosze o komentarz. Nie wymagam aby byl o niebo lepszy niz obraz z kablowki ze zwyklego CRT (w chwili obecnej 28" LG CRT).Dziekuje z gory za odpowiedz.
amadeo napisał:Agares,
Niektóre Content Library zawierają kilka języków, więc można je odchudzić kasując zbędne i poprawiając plik .dat, który jest w formacie tekstowym (XML).
Inne rozwiązanie to zwolnienie pamięci poprzez usunięcie z pamięci TV fabrycznych Content (pewnie warto zrobić wcześniej kopie).
Bucek napisał:ktora seria samsunga ma mozliwosc odtwarzania filmow (w tym mkv) po USB ... pelne DLNA mi nie potrzebne ...
a moze jest jakas plazma co ma podobne funkcje multimedialne co ten LCD?
przyznam szczerze, ze obraz na plazmie bardziej mi sie podoba
CL Samsunga napisane są w wersji 7 Flash-a. Może wbudowany w TV player nie czyta nowszych wersji? Może to jakaś specjalna wersja player-a np. mobilna?bsw napisał:3. Spróbowałem spreparować własną bibliotekę z gierką .swf w środku - sukces połowiczny na razie (TV skopiował, wyświetlił w menu, i powiesił się przy uruchamianiu - ale bawimy się dalej![]()
rucik14 napisał:Witam. Mam pytanie co do tego modelu.Po włożeniu pen do wejścia USB,a póżniej wyjęciu go po przez bezpieczne odłączenie urządzenia pojawia mi się napis ;Nie można bezpiecznie odłączyć urządzenia USB; Cz to jest normalne czy czy jakaś usterka.![]()