skullx napisał:Witam
od jakis 3 dni slychac wspomiane wczesniej juz brzeczenie w gornym prawym rogu patrzac od tylu telewizora( szczegolnie przy podniesieniu glosnosci powyzej 10, moje pytanie jest nastepujace czy jest to wada telewizora kora z czasem zniknie (po "wygrzaniu telewizora") czy jest to wada ktora wymaga naprawy przez servis samsunaga bo niewiem wlasnie czy mam juz dzwonic
Mam ten sam problem, mam film z 3 ścieżkami dźwiękowymi "The.Green.Mile[HD_720p_mkv_ITA_ENG_RUS_AC3]" przez USB w TV jest pierwszy ITA, na kompie odpala się zawsze w RUS (jednak tam można to zmienić w kodekach). Może zna ktoś program, którym można wybrać język główny/preferowany, bądź też np. usunąć niepotrzebne ścieżki dźwiękowe?fuzio napisał:Witam wszystkich, zaczynajac:
zeby nie bylo przeczytalem caly watek (wielokrotnie) i nie znalazlem odpowiedzi na pytanie czy mozna wybrac sciezke dzwiekowa z pliku mkv czy zawsze jest pierwsza, mam w pliku komentarze rezysera i nie udalo mi sie przelaczyc?
dziennik napisał:Mam ten sam problem, mam film z 3 ścieżkami dźwiękowymi "The.Green.Mile[HD_720p_mkv_ITA_ENG_RUS_AC3]" przez USB w TV jest pierwszy ITA, na kompie odpala się zawsze w RUS (jednak tam można to zmienić w kodekach). Może zna ktoś program, którym można wybrać język główny/preferowany, bądź też np. usunąć niepotrzebne ścieżki dźwiękowe?
lub zmienić kolejność AudioNiepotrzebne ścieżki można usunąć programem "mkvmerge"
7pawko7 napisał:Witam.
Mam pytanko odnośnie Samsung 37b650.
Czy można jakoś włączyć odbiór telegazety.
TV podpięty jest przez kabel hdmi do dekodera hd Samsung DSB
H 370 G. Telegazeta nie działa ani przez dekoder jak również na TV .
Pozdrawiam 7pawko7
Chyba powinna być skrosowana . Jest?Jari1234567 napisał:Witam.
POMÓŻCIE !! Chce połączyć kompa z TV. Robię to tak: kabel typu "skrętka" łączy te dwa urządzenia.
Też o tym po cichu myślałem, choć mam inny TV UE55B7000pkesicki napisał:czy ktoś wie z kąd dorwać a może ktoś ma i się podzieli coś w postaci wygaszacza ekranu np akwarium lub kominek co podłącze na penie do tv ???
Pozdrawiamk: