MAdam napisał:Słuchajcie zauważyłem dwa rodzaje obudów B651. Jedna i druga jest bordowa, ale jedna ma przyciski na środku tak jak B650, a druga ma po prawej stronie. Niestety widziałem to tylko na zdjęciach, a co najgorsze w każdym sklepie inaczej, już nie wspomnę, że na Stronie samsunga nie ma wcale B651. Jest B653, w którym widać, że przyciski są po prawej stronie. Widział ktoś na żywo B651? Gdzie są przyciski?
Lew2 napisał:Mój 37 calowy Samsung LE37B650 jest już w drodze. Czy ktoś może mi poradzić czy wieszak na ścianę (niestety nie mogę podać linka):
Vogels VFW 332 wall support będzie pasował do niego?
Niestety na stronie Vogels nie ma jeszcze modeli B650 do wyboru.
Pedrosky napisał:....Czy trochę płaci się tu za markę....
MAdam napisał:Słuchajcie zauważyłem dwa rodzaje obudów B651. Jedna i druga jest bordowa, ale jedna ma przyciski na środku tak jak B650, a druga ma po prawej stronie. Niestety widziałem to tylko na zdjęciach, a co najgorsze w każdym sklepie inaczej, już nie wspomnę, że na Stronie samsunga nie ma wcale B651. Jest B653, w którym widać, że przyciski są po prawej stronie. Widział ktoś na żywo B651? Gdzie są przyciski?
michal102 napisał:@Tommy_M
Testowałeś te 100Hz?
No ja ten efekt widzę szczególnie (wtedy najlepiej go widać) na obrazach o najlepszej jakości - np. filmy w avchd, również filmy na kanałach HD na N'ce nie są od tego wolne, a wręcz miałem już teorię, że im lepsza jakość materiału tym ciężej "wydolić" hardware'owo i taki efekt. takżę tutaj jakoś się rozmijamy z obserwacjami.michal102 napisał:Bardzo dużo zależy też od jakości sygnału. Ja ten efekt widzę zazwyczaj na marnej jakości DivX-ach.
Powiem tak: na sharpie dokładnie ta sama płyta odtwarzana na tym samym PS3 i tym samym kablu miała znacznie bardziej widoczny ten efekt (dużo, dużo mocniej było to widać), na starym panasonicu praktycznie tego nie widać, na samsungu jest widoczne, ale akceptowalne albo prawie akceptowalne. Ergo: to jest kwestia TV (nie materiału, nie kabla, nie odtwarzacza)michal102 napisał:Ale czy to wina TV?
michal102 napisał:Ale dla odmiany jak zapuścisz GT5P z 100Hz na max, to czasami nad jadącym samochodem widać jakąś poświatę. Ale w tym przypadku wystarczy ustawić oba sówaki na 4 i efekt znika.
Tommy_M napisał:Nie grasz na PS3 w trybie gra? W tym trybie 100Hz jest wyłączone defaultowo.
edrjen napisał:Ja kupilem na moja 40" na allegro ten za 59.99 /nr aukcji 604228015/ ktory mozna pochylic w dol o 15 stopni - polecam spisuje sie swietnie.
czarekr napisał:Szanowni , czy ktoś już może testował inne adaptery niż zalecany Samsunga do odbioru bezprzewodowego, powiem szczerze że to granda aby sprzedawali TV bez tego dongla, myslałem że ona ma wbudowany wdapter a tu skucha, wiecie może gdzie można w tym kraju kupić adapter Samsunga bo infolinia nic nie wie a w marketach nie mają
pozdrawiam
michal102 napisał:Oczywiście, że gram w trybie gra. Podałem tylko przykład gdzie ten efekt występuje i że w tym przypadku można się go pozbyć.