SAMSUNG PC Share Manager ktorego mozesz sciagnac ze strony samsungabesi napisał:mam pytanie - czy może mi ktoś powiedzieć co znajduje się na płycie CD dołączonej do samsunga LE32B650 - kupiłem ten lcd lecz w moim zestawie zabrakło płyty a jak podaje instrukcja konfiguracja sieci wymaga płyty -
lub skąd można pobrać zawartość tej płyty
besi.......
U mnie na SD chodzi plynnie i calkiem niezle, ale wiadomo.. sygnal sd nie jest rewelacyjny wiec sylwetki sa rozmazane i nie wyrazne z dalszych ujec kamery.Pioro napisał:witam, mam pytanie jak wygladaja na b650 mecze pilki noznej zarowno w formacie sd jak i np w hd canal+ sport hd itd? sa jakies opoznienia czy 100hz dziala na prawde ok?
ADRJEN dzięki za zainteresowanie i odpowiedzedrjen napisał:SAMSUNG PC Share Manager ktorego mozesz sciagnac ze strony samsunga
herbi626 napisał:Dzien dobry
Pytanie do uzytkownikow (wlascicieli) Samsunga LE32B650
Chodze, szukam, bladze po necie w poszukiwaniu formatu obrazu jaki ma w/w TV. Nic nie znalazlem procz 16/9. Czy ten TVik ma jeszcze inne formaty? 14:9 i wazniejszy 4:3 bo niektore programy sa nadawane w takim formacie!
Jesli nie ma formatu obrazu 4:3 to nie bede sie katowal nienaturalnym obrazem 4:3 rozciagnietym do 16:9.
Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz
piwo5 napisał:Mam pytanie do użytkowników tego modelu. Jak wygląda obraz po włączeniu opcji tryb oszczędzania energii. Czy jest duża różnica w porównaniu z trybem normalnym i czy pomaga podczas oglądania telewizji w nocy. Dzięki za odp.
Więc jeśli mam ciemny pokój to optymalnym rozwiązaniem jest oglądanie w trybie oszczędnym?tomal5 napisał:Jest wyraźna różnica pomiędzy trybami oszczędzania. Jest to bardzo przydatna funkcja i według mnie ciężko by było oglądać obraz w nocy redukcji jego intensywności.
piwo5 napisał:Więc jeśli mam ciemny pokój to optymalnym rozwiązaniem jest oglądanie w trybie oszczędnym?
groch20 napisał:Na angielskim forum ktos napisal ze mial problemy z podswietleniem w kazdym rogu B650. Poluzowal wkrety tylnej pokrywy o pol obortu i podswietlenie mu sie idalnie wyrownalo.
Mozliwe jest cos takiego ze matryca jest zbyt scisnieta w rogach i stad nierowno podaje swiatlo?