hmm niemożliwe aby ten TV ci odtworzył dżwięk DTS , albo jesteś 1 szczęściarzem na świecie, w nim nawet pass thru po optyku dla DTS i innych nierozpoznanych audio nie działalycone napisał:Dzisiaj stałem się posiadaczem 46B650. Ogólnie jestem w 100% zadowolony. TV 'łyknął' każdy .mkv jaki ma puściłem. (m.in. The.Dark.Knight.2008.BluRay.1080p.DTS-EuReKA ~12,6 bitrate). Ale nie w tym rzecz. : )
Podłączał ktoś już HDD w takiej lub podobnej obudowie i podzieli się informacją czy działa?
Stig123 napisał:Czy długość kabla DVI-HDMI wpływa w istotny sposób na jakość/szybkość sygnału, czy to bardziej sprawa producenta ? Pytam bo muszę przenieść komputer, albo podpiąć 10 metrowym kablem.
koski napisał:Witam!
drugie pytanie.
Mam zamiar kupic kino domowe. co ono musi miec, aby poprawnie byly odtwarzane filmy z dzwiekiem DTS? (chodzi o wzmacniacz)
Pozdrawiam!
asd1 napisał:hmm niemożliwe aby ten TV ci odtworzył dżwięk DTS , albo jesteś 1 szczęściarzem na świecie, w nim nawet pass thru po optyku dla DTS i innych nierozpoznanych audio nie działa
koski napisał:pomoze mi ktos ustawic ten "game mode" ?
bylbym wdzieczny ....
a co do :
(...)
to moze jakies kino domowe ma wejsce usb, aby hdd podpiac pod kino domowe i dekodowac DTS?
Zna ktos cos takiego ?
Pozdrwoki!
Powiem tak wszystko by było w porządku są polskie znaki ogólnie dobrze opisane programy, program jest na 7 dni, tylko jeden banał w ustawieniach TV czas Auto jest aktualizowany o godzinę później i tak samo programy mają przesunięcie o godzinę ja poprawiam czas ręcznie ale i tak czas podany w programie jest przesunięty o godzinę po prostu banał nie korzystam z tego, a warto by było bo można zaprogramować w prościutki sposób TV. jako ciekawostkę dodam że mam 7 kanałów telewizji niemieckiej DVB-T, no i taką telewizje to chyba będziemy mieli w Polsce za minimum 2 lata. Obraz telewizyjny 80% lepszy od naszego, ustawienia czas, opisy programów, no i Auto dopasowanie formatu obrazu czego w Polsce nie ma wszystko znakomite tylko pozazdrościć.mr.hyde napisał:Pytanie do osób odbierających DVB-T: jak spisuje się testowane od kilku dni epg, jak wygląda czy są polskie znaki na ile dnie są pozycje, inne subiektywne/obiektywe odczucia
mr.hyde napisał:Pytanie do osób odbierających DVB-T: jak spisuje się testowane od kilku dni epg, jak wygląda czy są polskie znaki na ile dnie są pozycje, inne subiektywne/obiektywe odczucia
co to znaczy wszystkie? (obudowie obojętne co jest na HDDlycone napisał:Co do obudowy, to wykrywa Ci wszystkie filmy bez problemu?
.
Horhe Ortega napisał:Próbował ktoś przy HDMI3/DVI wybrać MOVIE MODE i WARM 2 ? Podobno najmniejszy IL-bez utraty jakości obrazu.
swojak1 napisał:Powiem tak wszystko by było w porządku są polskie znaki ogólnie dobrze opisane programy, program jest na 7 dni, tylko jeden banał w ustawieniach TV czas Auto jest aktualizowany o godzinę później i tak samo programy mają przesunięcie o godzinę ja poprawiam czas ręcznie ale i tak czas podany w programie jest przesunięty o godzinę po prostu banał nie korzystam z tego, a warto by było bo można zaprogramować w prościutki sposób TV. jako ciekawostkę dodam że mam 7 kanałów telewizji niemieckiej DVB-T, no i taką telewizje to chyba będziemy mieli w Polsce za minimum 2 lata. Obraz telewizyjny 80% lepszy od naszego, ustawienia czas, opisy programów, no i Auto dopasowanie formatu obrazu czego w Polsce nie ma wszystko znakomite tylko pozazdrościć.
[FONT="]
[/FONT]
slawek1946 napisał:Może samemu spróbować !!!