Pewne recenzje z AV Forum:
Każdy, udało się uzyskać DLNA pracy? To po prostu nie ma.
I intalled PC Podziel się, że menedżer programu - brzydkie rzeczy rozbił każdym razem, kiedy go uruchomić. Zainstalowany na innym komputerze, ona nie pracowała OK.
Podłączony kabel sieciowy od routera do telewizora. Zielone światło na port Ethernet z tyłu telewizora szli, myślałem cool jesteśmy w biznesie. Poszedł do Menu pod plug & play, nie ma strony z ustawieniami sieci - ustawić go na Automatyczny, a następnie uruchomić test połączenia z menu - wszystkie testy pomyślnie. TV ma adres IP z routera. Na routerze widzę, że rozpoznane nowe urządzenie, a mogę nawet ping TV z innego komputera!
Welll, to jest tak dobry jak on.
Kiedy idę do źródeł Menu - DLNA jest nieaktywna. Wybranie opcji "Szukaj" dla nowych urządzeń (czerwony przycisk) daje "Nie znaleziono nowe urządzenia". Bez względu na to, co Ja postarałem.
PC Podziel Menedżer programu również nie widzi w telewizji - to nigdy nie pojawiło się na liście.
Ja postarałem otwarcie portów w moim routerem - nie tylko ja miałem pomysł, aby otworzyć porty, które (nie mógł ich umieścić go w podręczniku, to wszyscy myślą, że PPL nie ma tam zapór?) Zorientowali się porty przy użyciu "activeports" program, otwarciu je w komputerze stronie. Brak wpływu.
DLNA pozostaje nieaktywna.
Btw, tam jest nowa wersja PC Podziel Manager - 1.4.1. Jedynym, który był w polu, był 1.2.
Tylko nie będzie go znaleźć na stronie Samsung wsparcia dla tego modelu - to tylko na amerykańskiej wersji strony dla modelu 750. Ja również zauważyć, że istnieje nowy firmware dla serii 7. Czuję, że 8 z nich zrezygnować.
...sorry,ale przetłumaczone poprzez google tłumacz