Roocky napisał:
Panie i panowie!!! Pytanie jak w tytule zainteresowany jestem modelem le-40a786 i zastanawiam sie czy warto czy nie otoz zdaje sobie sprawe ze z biegiem czasu cena spadnie ale tez pewnie jak spadnie znacznie to pojawi sie kolejny model - lepszy. Tak to jest bo z kupnem tv miotam sie od ponad roku i jak mam stary crt tak mam juz prawie mialem kupic serie m86 poczekalem juz prawie milem miec f 86 ale zaczeto mowic o nowszych i terz jestem w sytuacji ze moge bo mam pieniazki na to ale nie wiem bo bardzo malo jakich kolwiek ocen i opini wiec prosze Tych co cos wiedz na temat tego tv o opinie.
pozdrawiam
To jest mój pierwszy post na tym forum, więc witam towarzystwo
Nie TY jeden, Roocky jesteś w takiej sytuacji, ale kiedyś będziemy musieli w końcu siż zdecydować i wsiąść do tego pociągu...
Ja osobiście byłem już zdecydowany na 656 najpierw na wersję 40" a po ostatnich obniżkach brałem już pod uwagę tylko 46" bo ok 4500 PLN to według mnie
k: cena za sprzęcik, który zebrał tak dobre opinie wsród użytkowników... ale teraz logicznie uzasadnione byłoby zwrócenie uwagi na 956... tyle że cena 7000 PLN, jest ciut za duża na mój obecny budżet...
Czekamy na testy, recenzje i opinie szczęśliwców, którzy decyzję o zakupie mają już za sobą