Do serii D Samsunga? Czyli te z Bluetoothem zamiast podczerwieni?
Możesz dać link do jakichś takich za 150?
Ja sciagnałem przez ebay z korei (szło tydzień) za 40 $ ale do tego mi cło naliczyli 60 zł za dwie pary
Do serii D Samsunga? Czyli te z Bluetoothem zamiast podczerwieni?
Możesz dać link do jakichś takich za 150?
Witam mógł by ktoś podać wymiary pudła od telewizora 51 wysokość i szerokość bo niewiem czy wejdzie mi do samochodu a jadę odebrać TV osobiście .
No i niestety odwiedziłem sklep gdzie był podłączony D490 , zaraz obok niego LED 40 samsunga (nie pamietam modelu). Obraz byl nadawany w full hd i tutaj moje zaskoczenie. Slaba biel , czarny tez wypadal szaro...
Obraz nie byl specialnie plynny. I teraz moje pytanie , czy to wina tego ze obraz byl full hd prezentacja a tv ma HD ? czy poprostu tak to juz wyglada?
bylem praktycznie zdecydowany na D550, ale po tym co zoabczylem troche mi mina zrzedla. Na tv obok LED Samsunga , czern byla swietna , a obraz plynny niesamowicie...
Jeśli widziałeś nowe LEDy samsunga to faktycznie obraz jest dużo bardziej płynny z głębokimi czerniami. Ale porównujesz to z najniższymi modelami plazm i stąd taka duża różnica.
Witam od wczoraj jestem posiadaczem samsunga PS51d550 chciałbym sie dowiedzieć czym najlepiej odtwarzać filmy 3d z kompa przez hdmi i jak najlepiej ustawić opcje w telewizorze 3d
ps TV zmieścił się bez problemu do hondy civic Vgen w pozycji poziomej