(..) porównywany był tam z panasonikiem 42v10 a jak wiadomo jest to jedna z najlepszych plazm w europie.Samsung w niektórych przypadkach przewyższał panasa,a cena nieporównywalnie niższa i te wszystkie bajery jak internet tv, usb movie,oraz możliwość połączeń wi-fi.(...)
Nie miałem zamiaru być złośliwy, zresztą tak jak pisałem mam Panasa 50V10 i Samsunga 50b650, napisałem tylko opinie, którą odniosłem do stwierdzenia, że Samsung w niektórych przypadkach przewyższał Panasa, według mnie nie przewyższa. Macie okazję poznać opinię użytkownika tych dwóch modeli a rzuciliście się na mnie nawet nie wiem za co? Zdaje sobie sprawę z różnic cenowych ale jeszcze raz napiszę, że odniosłem się tylko do zacytowanego tekstu. Nie chcę nikogo odstraszać od tego TV, napisałem tylko, że ten Samsung mnie rozczarował. Oczywiście też zdaję sobie sprawę, że V10 przegrywa z plazmą Pioneera ale dla mnie różnica pomiędzy b650 a V10 jest znacznie większa, niż V10 do Pioneera. I na koniec - wg mnie lepiej świecił mój stary TH42py8 od tego Samsunga. Oczywiście to wszystko to tylko moja SUBIEKTYWNA ocena. A na koniec łyżka miodu dla b650 USB to fajna sprawa, podpinam dysk i można wszystko oglądać, odtwarza prawie wszystko, napisy w divx można powiększać i wyglądają w miarę OK. Aha po zakupie warto wyłączyć w menu opcję: "aktualizacja w trybie stand-by" czy jakoś tak, bo TV sam się na kilka sekund włącza i sam się wyłącza - na początku myślałem, że to jakaś usterka
Pozdrawiam!