Dzięki za odpowiedź. Mój problem chyba jest w tym, że mam dwie podsieci jakby 192.168.1.1 (tu mam TV) i ona się łączy z 192.168.0.1 (tu mam internet i resztę urządzeń w domu, czyli również telefon).
Muszę z tym podziałać i pewnie pójdzie. Dzięki za odp
witam, czytam komentarze i nadal nie wiem co lepsze ES czy EH. myslalem o zakupie UE46ES5500?
ja mam pytanie z trochę innej beczki, gdzie szukać matrycy do ue46eh5450? Szukam na allegro, google, ebay'u i nic.
Mi się udało. Też myślałem, że wszystkie modele 32' mają gorsze matryce, ale zamówiłem, sprawdzam i jest A, a dokładniej: 32A6AF0D.Witam. Czy komus udalo sie dostac model ue32EH5450 z matryca A samsunga. Probowalem juz 3 modele i zawsze P. Telewizor do sypialni. Bedzie malo gral. Moze te modele mniejsze nie sa na matrycach A. Co uwazacie
Brugge i jaki odbiór na 32"Jesteś zadowolony.Mi się udało. Też myślałem, że wszystkie modele 32' mają gorsze matryce, ale zamówiłem, sprawdzam i jest A, a dokładniej: 32A6AF0D.
Kupowałem w OleOle.
Matrycę możesz kupić ale od razu z wymianą koszt to od 600-800zł.
mam pytanie do posiadaczy telewizora EH5450.
Pisaliście, że odtwarza napisy do filmów bez problemów (po wcześniejszym zmienieniu czegoś w ustawieniach). Moglibyście napisać co i gdzie dokładnie należy zmienić?
Bylem dziś w sklepie i ponad 20 min próbowałem zmusić ten tv do odtwarzania napisów do filmów z mojego dysku USB. Niestety bezskutecznie.
TV nie czytał napisów w formacie *.SRT, a *.txt czytał tylko jeżeli były zapisane w formacie gg:mm:ss, natomiast napisów w formacie {nr_klatki_od}{nr_klatki_do} ani [nr_klatki_od][nr_klatki_do] nie czytał w ogóle Trochę mnie to martwi, bo wszyscy zawsze chwalili samsunga za bezproblemowość w odtwarzaniu napisów a tu taki klops :/ Stojący obok LG LS570S nie miał problemów ani z polskimi znakami, ani z SRT, ani z TXT {nr_klatki_od}{nr_klatki_do}.
Ściągnij napi projekt w ustawieniach programu ustaw by ściągał napisy w formacie srt i gwarantuje że 98% napisów ruszy z miejsca. Bez żadnych zmian i kombinacji