niewidoczne działanie 100hz i ciagnacy sie obraz
witam posiadam ten lcd jakieś 3 miesiące i mam do was pytanie widzicie różnicę przy włączonych 100hz bo ja nie widze żadnej różnicy ,narazie jest podłaczony sygnał sd. 2 pytanko przy oglądaniu lcd na sygnale sd jak i zarówno przez komputer po hdmi mam wrażenie ze obraz sie tak jakby ciągnoł jest niezbyt wyrazny oczywiście mowa tu o troszke szybszych scenach , wyglada to jakby obraz sie ciągnol czasami wydaje mi sie jak by szla smuga za jakims elementem postaciami ,nie jest to obraz plynny zarowno sd jaki na kompie przez hdmi ,jest roamazany czy macie takie same wrazenie czy dzieje sie tak tylko na moim lcd .Dodam ze miałem (mam) pewne kłopoty z tym lcd ,kłopot tyczy sie nierównomiernir podświetlonej matrycy (4 dosc dóże białe poświaty(plamy ) które sa bardzo widoczne wieczorami przy ciemnych scenach) oczywiscie przyjechał serwis porobili mi tam coś,oczywiscie plam nie widzieli , i sobie pojechali . efektem ich działań bylo zablokowanie mi lcd n(nieszlo wejsc wogóle w opcie . oczywiscie znowu zglosilem ten fakt. serwis znowu przyjechał ,godzinę sie z nim męczyli ,ściagali i zagladali nonstop do jakis ściągawek ,wkońcu oznajmili ze nie sa w stanie tego naprawic na miejscu. lcd został zabrany do serwisu. po 2 tygodnia zadzwonile do serwisu co jest grane. Oznajmili ze lcd jest sprawny ze wgrali nowego softa czy cos takiego . LCd przyjechał z sewisu niestety tu dopiero zaczyna sie cała historia . LCD został bardzo dotkiliwie porysowany na obudowie . serwis VALVO
lcd 46f86bd
i tu pytanie do was macie wrazenie ze ten obraz sie ciagnie i ze te 100 hz nie dziala ja włanczałem demo i wogóle wszystkiego próbowałem i na wszystkim i tej roznicy 100hz u mnie nie widac moze to wina tego nowego softu a moze te lcd tak mają albo mój lcd jest wadliwy ? pozdrawiamn i prosze o jakas odpowiedz dzieki