Zdecydowałem się na zakup TV Samsung 55J6200, zauważyłem że w sklepach pojawił się również model J6250, który jest tańszy. Czym te TV się różnią, jest sens brać tego J6250?
Wersja na rynek niemiecki. Sprzedają go sklepy, które sprowadzają towar z dystrybucji europejskiej. W takim przypadku nie wiadomo, jak jest z gwarancją w Polsce.
no to wszystko jasne... dzięki
Kupiłbym coś innego (myślałem o Panasonicu 55CS520, CS620e lub jakimś philipsie ) ale dziś widziałem ten j6200 i obraz naprawdę super no i cena w miarę ok.
Mam nadzieję że poprawili "szczelność" matrycy
A odnośnie tej gwarancji to wszystkie te 55H6400AK których jest obecnie zatrzęsienie też mogą mieć problem z ewentualną naprawą w serwisie?.... paranoja
W sklepie katy na j6200 były lepsze niż na j6300 wiec tego raczej sie nie boje, zresztą i tak głównie TV będzie oglądany na wprost. Bardziej mnie martwi ten ala kurz, no ale sadze że w j6200 samsung to poprawił. Z reszta w firmie u klienta montowaliśmy 6zt 55H6400 które działają od roku i pracują 24h na dobę i jak na razie wszystko z nimi ok . Im człowiek dłużej zastanawia się nad tym zakupem tym większy mętlik w głowie