SAMSUNG J6200 vs J6250

Gelo_26

New member
Witam

Zdecydowałem się na zakup TV Samsung 55J6200, zauważyłem że w sklepach pojawił się również model J6250, który jest tańszy. Czym te TV się różnią, jest sens brać tego J6250?

vigoo

Banned
Wersja na rynek niemiecki. Sprzedają go sklepy, które sprowadzają towar z dystrybucji europejskiej. W takim przypadku nie wiadomo, jak jest z gwarancją w Polsce.

Gelo_26

New member
no to wszystko jasne... dzięki
Kupiłbym coś innego (myślałem o Panasonicu 55CS520, CS620e lub jakimś philipsie ) ale dziś widziałem ten j6200 i obraz naprawdę super no i cena w miarę ok.
Mam nadzieję że poprawili "szczelność" matrycy

A odnośnie tej gwarancji to wszystkie te 55H6400AK których jest obecnie zatrzęsienie też mogą mieć problem z ewentualną naprawą w serwisie?.... paranoja

Gelo_26

New member
W sklepie katy na j6200 były lepsze niż na j6300 wiec tego raczej sie nie boje, zresztą i tak głównie TV będzie oglądany na wprost. Bardziej mnie martwi ten ala kurz, no ale sadze że w j6200 samsung to poprawił. Z reszta w firmie u klienta montowaliśmy 6zt 55H6400 które działają od roku i pracują 24h na dobę i jak na razie wszystko z nimi ok :). Im człowiek dłużej zastanawia się nad tym zakupem tym większy mętlik w głowie :(

Do góry